reklam
reklam

3. KADIKÖY ÇEVRE FESTİVALİ BAŞLIYOR

Eklenme Tarihi: 22 Mayıs 2019, Çarşamba - 09:05   Okunma Sayısı: 142745
Kadıköy Belediyesi’nin her yıl ‘Doğaya emek ver’ sloganı ile düzenlediği Kadıköy Çevre Festivali bu yıl 24-26 Mayıs tarihlerinde, Selamiçeşme Özgürlük Parkı’nda ‘Toprak’ temasıyla kutlanıyor.

İSTANBUL

Çevre için mücadele eden yaklaşık 60 demokratik kitle örgütü, sivil toplum kuruluşu, platform ve inisiyatifin bir araya geleceği Kadıköy Çevre Festivali’nde söyleşiden atölyeye, yarışmadan konsere her yaş grubuna uygun pek çok etkinlik düzenlenecek. Geçtiğimiz yıllarda “Marmara Denizi’ndeki kirlilik ve biyolojik çeşitlilik”, “Kentte Ekolojik Yaşam” konularının temel alındığı festivalin bu seneki konusu ‘Toprak’ olacak. Yaşamın temel kaynaklarından toprağı korumak üzere önlemler alınması ve çevre bilincinin geliştirilmesi gerektiğini vurgulayan Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, “Gelecek kuşaklara yaşanabilecek bir dünya bırakma sorumluluğumuz var. Toprak da en önemli miraslarımızdan biri. Teknoloji, endüstri gelişirken doğal kaynaklarımızı korumak temel amaçlarımızdan biri olmalı. Doğayla savaşarak değil doğayla birlikte gelişmeliyiz. Yeryüzündeki yaşamın sağlıklı bir şekilde ilerlemesi buna bağlı” diye konuştu. İstanbulluları Kadıköy Çevre Festivali’ne davet eden Odabaşı “Biz Kadıköy Belediyesi olarak daha çok çevre konuşacağız, daha çok çevre projeleri üreteceğiz, daha çok çevreye farkındalık yaratacak projeleri hayata geçireceğiz” dedi.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: GAMZE YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam