reklam
reklam

HALİDE EDİP ADIVAR ANADOLU LİSESİ ANITKABİR’DE

Eklenme Tarihi: 4 Mart 2019, Pazartesi - 10:23   Okunma Sayısı: 674601
İstanbul’umuzun ve Üsküdar’ımızın başarılı liselerinden Halide Edip Adıvar Anadolu Lisesi 3 öğretmen, 120 öğrenci ve Mezunlar Derneği Başkanı  Aşkın YAZICI ile Ankara’ya  büyük bir çıkartma yaptı.

 

İSTANBUL

Halk Oyunları Kulübü Hocaları Gülnihal Yücel, Erhan Kayra, Bülent Karagöl  yönetiminde günün ilk ışıkları ile ASLANLI YOLU yürüyerek ATATÜRK’ün manevi huzuruna ANITKABİR’e askeri  bir törenle çıkan Halide Edip Adıvar Anadolu Lisesi Ailesi saygı duruşu ardından Mezunlar Derneği Başkanı Aşkın YAZICI tarafından yazılan “ CUMHURİYETİMİZE SONSUZA KADAR SAHİP ÇIKACAKLARININ “  sözünü vererek ANIT ÖZEL DEFTERİNİ imzaladı.

Ardından Anıtkabir müzesi ziyareti yapıldı. Daha sonda Hacı Bayram Camii, Ulus, Kızılay çevre ziyaretlerine devam edildi.  Hamamözü ziyareti alışveriş için renkli dakikalardı. Birinci ve ikinci T.B.M.B. ziyareti ile hızlı bir ANKARA günü unutulmaz gurur ve anılarla noktalandı.

Dernek başkanımız AŞKIN HOCA’ mızı şahsında ve Okulumuzu tebrik eder başarılı Eğitim çalışmalarının devamını dilerim.

HALİDE EDİP ADIVAR ANADOLU LİSESİ MEZUNLARI DERNEĞİNDEN GÖRME ENGELLİ ÖĞRENCİLERE  ÇOK BÜYÜK DESTEKLER.

İstanbul’un başarılı S.T.K.’larından Halide Edip Adıvar Anadolu Lisesi Mezunlar Derneği Sabancı Görme Engelliler Okulu öğrencilerine verilmek üzere özel baston, brille kağıt ve görme engelliler için üretilmiş satranç takımları Okul Müdiresi Cevriye Şen’e teslim etmiş oldu.

Görme engelliler okulunu ve atölyeleri gezdiren Müdüre hanım, Dernek Başkanı Aşkın YAZICI’nın okul için önemli destek verdiğini büyük bir paydaşları olduğunu vurguladı.

 

Dernek Başkanı Aşkın Yazıcı’da yapmış olduğu konuşmasında  Dernek üyelerimizin ve gönül dostlarımızın destekleri ile bu tip faaliyetleri yaptığını belirtti. Halide Edip Adıvar Anadolu Lisesi öğrenci kardeşlerimize de duyarlılık farkındalık aşılamak istediğini söyledi.

Görme engelli öğrencilerin hazırladıkları börekler, kekler, yenilerek sohbet, birlik ve destek mesajları ile güzel bir gün noktalanmış oldu. 

 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: CEVDET ÇETİN

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam