reklam
reklam

CHP ŞİŞLİ ADAYI KESKİN, MECLİS ÜYESİ ADAYI LEVENT ÜZÜMCÜ’NÜN OYUNUNU İZLEDİ

Eklenme Tarihi: 22 Şubat 2019, Cuma - 12:16   Okunma Sayısı: 223621
CHP Şişli Belediye Başkan adayı Muammer Keskin ailesi ile birlikte Akatlar Kültür Merkezi’ndeusta tiyatrocu Levent Üzümcü’nün tek kişilik oyunu “Anlatılan Senin Hikâyendir”i izledi.

Keskin oyun öncesi, Şişli Belediye Meclisi Üyeliğine aday gösterilen Levent Üzümcü’yü kuliste ziyaret etti. Keskin ve Üzümcü birbirlerine adaylıklarının hayırlı olması temennisinde bulundu. “Şişli’nin çok rahat bir şekilde tiyatro izleyebileceği kalıcı yapılara ihtiyacı var” diyen Üzümcü, Şişli başkan adayı Keskin’e bu konuda yapılabilecekleri anlattı. Keskin ise Üzümcü’nün sözlerine “Şişli’yi yeniden sanatın ve kültürün merkezi yapmamız gerekiyor” diyerek destek verdi. Levent Üzümcü daha sonra Muammer Keskin’in eşi Hülya Neşe Keskin’e kitabı Boyun Eğme’nin bir baskısını hediye etti.

Kaynak: HABER BÜLTENİ
Editör: HABER BÜLTENİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam