reklam
reklam

Mustafa Esin Ömerlispor’la Anlaştı

Eklenme Tarihi: 29 Ocak 2019, Salı - 11:40   Okunma Sayısı: 290550
2018-2019 sezonunda liglere katılma kararı alan 2. Amatör Lig takımlarından Ömerlispor, takımın başına tecrübeli Teknik Direktör Mustafa Esin’i getirdi.

Mustafa Esin :”Her biri birbirinden yetenekli ve karakterli oyuncu grubuyla lige şampiyonluk hedefi ile başlayacağız.”

Daha önce de Sarı Siyahlı ekipte görev yapan duayen antrenör ” Öncelikle yeni sezonda liglere katılma kararı alan Ömerlispor yönetimini tebrik ediyorum. Yenilenen kadromuz ile çalışmalara başladık. Her biri birbirinden yetenekli ve karakterli oyuncu grubuyla lige şampiyonluk hedefi ile başlayacağız. Yeni sezonun tüm takımlara kazasız, belasız ve hayırlı olmasını diliyorum ” diye konuştu.

Disiplinli çalışmaları ile tanınan 69 Yaşındaki tecrübeli  isim daha önce Ömerlispor’un yanı sıra Sarıgazispor, Anadolu Kartallarıspor ve Taşdelenspor’da görev yapmıştı.

Biz de gazetemiz olarak göreve başlayan Mustafa Esin’e başarılar diliyoruz.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam