reklam
reklam

Türkan Şoray’dan Çiçekçi Sokağı’na tam destek

Eklenme Tarihi: 31 Ekim 2018, Çarşamba - 11:38   Okunma Sayısı: 1394424
Çiçekçi Sokağı seyircisiyle buluştu

Sezonun iddialı oyunlarından Çiçekçi Sokağı Cinayeti önceki akşam seyircisiyle buluştu. Deniz Türkali ve Altan Gördüm’ün rol aldığı oyunun Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’ndeki prömiyerine Türk Sineması’nın sultanı Türkan Şoray da katıldı.

Yapımcılığını Kedi Sahne Sanatları'nın üstlendiği 'Çiçekçi Sokağı Cinayeti' adlı oyun, Trump Alışveriş Merkezi’nin gösteri merkezinde seyircisiyle buluştu. Başta Deniz Türkali ve Altan Gördüm olmak üzere Özdemir Çiftçioğlu, Damla Cercisoğlu, Gökmen Kasabalı, Berkay Şengil ve Sadi Özen’in rol aldığı oyunda 20. Yüzyılın başlarında İstanbul Çiçekçi Sokağı’nda işlenen faili meçhul bir cinayet, kadına uygulanan cinsel şiddet ve bunun sonuçları anlatılıyor.

Kosta Kortidis'in gerçek bir hikayeden yola çıkarak yazmış olduğu ve yönetmenliğini Hakan Altıner'in üstlendiği Çiçekçi Sokağı Cinayeti'nin prömiyeri Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde gerçekleşti. Türk sinema ve tiyatrosunun devleri Türkan Şoray, Nevra Serezli, Göksel Kortay ve Gencay Gürün özel konuklar arasında olduğu davete ayrıca Aydan Şener, Beran Soysal, Barış Kıralioğlu, Burçin Bildik, İsmail Düvenci, Nuri Gökaşan, Atilla Atasoy, Ayşe Kökçü, Dilek Türker, Gülay Afşar, Serap Tibuk gibi isimler katıldı.

‘Tiyatroya da hep destek verdim’

Prömiyerde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ve oldukça heyecanlı olduğu gözlenen Türkan Şoray sinemanın yanı sıra tiyatroya da her zaman çok önem verdiğini belirtti. Yoğun ilgiyle karşılanan Türkan Şoray hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirdi.

Kaynak: HABER BÜLTENİ
Editör: HABER BÜLTENİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam