reklam
reklam

Satranç Kulübü açıldı!

Eklenme Tarihi: 9 Ağustos 2018, Perşembe - 10:00   Okunma Sayısı: 146005

Axis İstanbul AVM, 6 Ağustos’ta açılışı yapılan Satranç Kulübü’yle 7’den 70’e tüm satranç severleri bir araya getiriyor. Satranç severlere hem okul hem de istedikleri zaman satranç oynayabilecekleri bir alan hazırlayan Axis İstanbul AVM, satranç ustalarının buluşacağı turnuvalara da ev sahipliği yapacak.

Vatan Caddesi ile E5’in kesiştiği noktada, Bayrampaşa Metro İstasyonu’nun hemen yanında bulunan Axis İstanbul AVM’de satranç kulübü açılışı yapıldı. 7’den 70’e tüm satranç severlerin diledikleri zaman satranç oynayabilecekleri Axis İstanbul Satranç Kulübü’nde, satrancı öğrenmek isteyen herkese yardımcı olacak kitapların yer alacağı bir de kütüphane kuruluyor. Büyük turnuvalara ev sahipliği yapmaya hazırlanan Axis İstanbul AVM, satranç kulübü açılışıyla herkesi, aklın labirentlerinde gezineceği derin bir zihin yolculuğuna davet ediyor.

Zeka, kendini kontrol ve analitik yeteneği artıran satranç, her yaştan insanın yapabileceği önemli sporlar arasında yerini alıyor. Kişilere kendi güç ve yeteneklerini keşfetmeye yardımcı olarak, mücadeleci ruh yapısıyla başarısızlıklar karşısında yılmamayı, başarı için çabalamayı, düşünmeyi ve araştırmayı öğretiyor. 6 Ağustos’ta açılışı yapılan Satranç Kulübü, tüm satranç severleri Axis İstanbul AVM’ye bekliyor.

Axis İstanbul AVM Hakkında:

Axis İstanbul AVM, geçmişle geleceğin birleştiği noktada, tarihi yarımadanın yanı başında yer alan Eyüp’te, sunduğu eşsiz alışveriş deneyimi, renkli eğlence ve sosyal aktiviteleriyle ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatan yepyeni bir alışveriş merkezi. Axis İstanbul AVM, her zevke ve bütçeye hitap eden, ulusal ve uluslararası markalardan oluşan mağaza karması, 1.400 kişi oturma kapasiteli yeme içme alanı, süpermarket, elektronik market, çocuklar için büyük ve eğlenceli oyun alanı, fitness merkezi, sinema salonu, kapalı ve açık otopark ile alışverişten eğlenceye, teknolojiden sosyal aktivitelere kadar hayatınıza renk katacak tüm noktaları bünyesinde birleştiriyor. Hem yakın çevresindeki ofis çalışanlarına, hem de ailelere ve her yaştan ziyaretçiye konforlu bir alışveriş deneyimi sunan Axis İstanbul AVM’ye İstanbul’un tüm merkezi noktalarından kolaylıkla ulaşılabiliyor. Axis İstanbul AVM, E5 ile Vatan Caddesi kesişiminde, Bayrampaşa metro durağının yanı başında yer alıyor.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam