reklam
reklam

UNIQ İstanbul’da ‘Açıkhava’ keyfi tam gaz devam ediyor

Eklenme Tarihi: 31 Temmuz 2018, Salı - 11:00   Okunma Sayısı: 153843

İstanbul’un merkezinde nefes alınabilir doğasıyla yaz aylarının favori mekanı haline gelen UNIQ İstanbul, Başka Sinema işbirliği ile başlattığı Açıkhava Film Festivali’ni tüm görkemiyle sürdürüyor. İzleyicilerden gelen yoğun talep nedeniyle seçkiye dahil edilen filmleri tekrar gösterime koyan UNIQ İstanbul ile yıldızlı geceler bu yaz hiç bitmiyor.

Oscar’a damga vuran ve festivalin açılış filmi olarak seçilen The Shape of Water, Wes Anderson’e Berlin’de En İyi Yönetmen Ödülü kazandıran Isle of Dogs, yönetmenliğini Dorota Kobiela ve Hugh Welchman'ın birlikte yaptığı Loving Vincent, Greta Gerwig’in Lady Bird’ü ve The Square gibi adından sıkça söz ettiren ve ödüle doymayan yapımlar tekrar seyirciyle buluşacak. Seçkiye dahil edilen ve çok beğenilen Kısa Film Gecesi de ağustos ayında yeniden programa alınarak bir kez daha izlenebilecek.

Yeşilin kucağında, rahat şezlonglarda ya da minderlerde yaşanacak açık hava keyfini kaçırmamak için hızla tükenen biletlere www.biletix.com adresinden, festival programına ait tüm detaylara da www.uniqistanbul.com adresinden ulaşılabiliyor.

 

Ağustos ayında tekrar seyirciyle buluşacak filmlerin listesi:

  • 9 Ağustos In The Fade
  • 10 Ağustos LadyBird
  • 11 Ağustos Loving Vincent
  • 16 Ağustos The Square
  • 18 Ağustos The Shape of Water
  • 25 Ağustos Kısa Film Gecesi
  • 28 Ağustos Isle of Dogs
  • 29 Ağustos Death of Stalin
Kaynak: BÜLTEN
Editör: Haber Bülten

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam