reklam
reklam

Çekmeköy’ün efsane muhtarı Merhum Cemal Güngör’ün adının verildiği park yenilendi

Eklenme Tarihi: 29 Temmuz 2018, Pazar - 21:00   Okunma Sayısı: 580610

Çekmeköy’de , tam 46 bin metrekare ile ilçenin büyük parkları arasında yer alan, ve uzun süredir Alemdağ, Ekşioğlu ve Taşdelen Mahallelerinde oturanlar tarafından yoğun olarak kullanılan Cemal Güngör Parkı ilçe belediyesince yenilendi. Yenilenen parkın açılışı da;  görkemli bir törenle yapılırken,açılışa ünlü sanatçılar Gökhan Tepe, Nurettin Bay ve Ferat Şimşek de sahne aldıklar.  Açılışa  Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve çok sayıda vatandaş katıldılar.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz “Bugün burada açtığımız park ilçemize hayırlı olsun. İnşallah yakın zamanda ilçemize bir park daha kazandıracağız. Merkez Mahallemizde  500 dönüm bir alanda yine böyle yürüyüş yolu olan içerisinde  göletler olan bir park inşaatımız devam ediyor. O parkımızın içinde 50 metre seyir kulesi de yapıyoruz. . Bir iki aya kadar burayı da hizmete açacağız inşallah.”

Açılışta kısa bir konuşmada bulunan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ise , “Yaklaşık 60 bin metrekare bir alanda yer alan parkımızı sizin için yeniledik modern hale getirdik. İçerisinde ; çocuk oyun alanları, amfi tiyatro, aletli jimnastik alanları, travers koşu ve yürüyüş parkuru, mescit, tuvalet, yağmur barınakları ve kır kahvesi alanları olan bu parkımızdan 7’den 70’e tüm hemşehrilerimizin faydalanmasını istiyoruz. Bizler Çekmeköyümüzün yeşiline yeşil katıyoruz. Bugün burada açtığımız park ilçemize hayırlı olsun. İnşallah yakın zamanda ilçemize bir park daha kazandıracağız. Merkez Mahallemizde  500 dönüm bir alanda yine böyle yürüyüş yolu olan içerisinde  göletler olan bir park inşaatımız devam ediyor. O parkımızın içinde 50 metre seyir kulesi de yapıyoruz. Bir iki aya kadar burayı da hizmete açacağız inşallah” dedi.

Poyraz’dan metro müjdesi ; Çekmeköy’e metro Ağustos ayında geliyor

Çekmeköy metromuzu Ağustos ayında açıyoruz diyerek bir de konuşmasında metronun açılışıyla ilgili müjde veren  Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz konu hakkındaysa şu açıklamada bulunarak ; “Belki diyebilirsiniz başkanım Soğukpınar’dan, Taşdelen’den metroya nasıl gideceğiz. Onun da çözümünü bulduk. İETT ring seferleriyle mahallelerimizden metro durağına ulaşacağız ve metroyla yerin üstüne çıkmadan Ümraniye, Üsküdar, Kadıköy, Pendik her noktaya, denizin altından Marmaray ile Yeşilköy’e, Taksim’e istediğimiz her noktaya Taşdelen’den, Kirazlıdere’den, Soğukpınar’dan Ağustos’ta ulaşmış olacağız ”  diyerek metroyla  Çekmeköy’lülerin İstanbul’un her tarafına ulaşabileceğini söyledi.

Gökhan Tepe, Nurettin Bay ve Ferat Şimşek ile açılış coşkusu doruğa ulaştı

Parkın açılış töreni; Ferat Şimşek ve Nurettin Bay konseri ile başladı. Park  daha sonra kesilen kurdela ile hizmete açıldı. Açılış töreninin ardından muhteşem havai fişek gösterisi ile çevredekiler görsel bir şölen yaşadı. Gecenin son bölümünde ise ünlü sanatçı Gökhan Tepe de dinlemeye gelen Çekmeköylülere müzik ziyafeti vererek en çok sevilen eserlerini ve yeni şarkılarını paylaştı.
 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: EMİNE KALYON

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam