reklam
reklam

Maltepe Piazza avm’den Renkli ve zinde bir Anneler günü

Eklenme Tarihi: 8 Mayıs 2018, Salı - 10:00   Okunma Sayısı: 144792

İSTANBUL

İstanbul’da yeni bir dönem başlatan ve alışveriş, yaşam, iş üçgeninde, şehir hayatının kesintisiz keyfini doyasıya yaşatan Maltepe Piazza AVM, 12 Mayıs Cumartesi günü saat 10.30 – 11.30 arası Müjde Mısırlı ile Anne - Çocuk Yogası’na ev sahipliği yapıyor. 12 - 13 Mayıs’ta ise  saat 12.00 – 20.00 boyunca düzenlenen El İzim Atölyesiyle, Maltepe Piazza AVM2 gün boyunca benzersiz etkinlikler eşliğinde

Sahip olduğu marka karması, açık alanda konumlanan keyifli restoranları, neoklasik mimari yapısı, kolay ulaşılabilir lokasyonu, genç, dinamik ve geniş eğlence alanlarıyla göz kamaştıran Maltepe Piazza AVM, Anadolu Yakası’na ve konumlandığı bölgeye yeni bir soluk getiriyor. 

Etkinlikleriyle 7’den 70’e ağırladığı tüm ziyaretçilerinin anına mutluluk katan Maltepe Piazza AVM, 12 Mayıs Cumartesi ve 13 Mayıs Pazar günleri düzenlediği iki keyifli organizasyonla Anneler Günü’nü kutluyor.  Enerjisi, alanındaki tecrübesi, güler yüzü ile Türkiye’nin en ünlü yoga eğitmenlerinden Müjde Mısırlı, Maltepe Piazza AVM’de anneler ve çocuklarına, Anneler Günü’ne özel benzersiz bir deneyim yaşatıyor. 12 Mayıs Cumartesi, Maltepe Piazza AVM’nin Teras Bahçe alanındaki çimlerde saat 10.30 – 11.30 arasında gerçekleşecek olan Müjde Mısırlı ile Anne – Çocuk Yogası’na, çocuklarıyla keyifli bir gün geçirmek isteyen tüm Maltepe Piazza AVM ziyaretçileri ücretsizkatılabiliyor. 

12 Mayıs Cumartesi ve 13 Mayıs Pazar günleri iseMaltepe Piazza AVM, çocuklarıyla gelen ziyaretçilerine unutulmaz bir deneyim daha yaşatıyor ve onları boyalar eşliğinde saat 12.00 – 20.00 boyunca düzenlenen El İzim Atölyesi’ne davet ediyor. 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÇAĞNUR SAKARYA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam