reklam
reklam

BAL Ligi 24hafta

ÖZEL HABER

Konut satış fiyatı en fazla artan il Antalya oldu

Eklenme Tarihi: 22 Aralık 2015, Salı - 13:00   Okunma Sayısı: 140935

ANTALYA

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu (TİMFED) Genel Başkan Vekili Deniz Karataş, kasım ayında Antalya'nın metrekare başına yüzde 3,02 değer artışıyla konut satış fiyatlarının en fazla yükseldiği il olduğunu bildirdi.

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini de yürüten Karataş, yaptığı yazılı açıklamada, kasımda Konut Fiyat Endeksi'nde bir önceki aya göre yüzde 0,79, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 9,21 arttığını belirtti.

Türkiye'nin 7 metropolünde bir önceki aya göre yüzde 2,68, 30 büyükşehrin tamamında ise bir önceki aya göre yüzde 2,05 artış gerçekleştiğini anlatan Karataş, "Geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 16,05 artış gerçekleşti. Buna göre Antalya, metrekare başına yüzde 3,02 değer artışıyla kasımda konut satış fiyatlarının en fazla yükseldiği il oldu. Mardin ise yüzde 2,02 düşüşle metrekare başına konut satış fiyatlarının en çok azaldığı şehir oldu" ifadesini kullandı.

Karataş, "Antalya, metrekare başına yüzde 3,08 değer artışıyla bir önceki aya göre kiraların en çok yükseldiği il oldu" dedi.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam