reklam
reklam

Çocukların yeni arkadaşı:Robot VernIe

Eklenme Tarihi: 19 Şubat 2018, Pazartesi - 12:00   Okunma Sayısı: 144626

İSTANBUL

LEGO® BOOST, gelişmiş donanım ve yazılım teknolojisiyle LEGO® oyun deneyimini bir üst seviyeye taşıyor. Kodlamayı eğlenceli ve zevkli bir şekilde yapma imkanı sunan LEGO® BOOST, programlanabilir 5 farklı model ile çocukların kendi başlarına robot yapmalarını sağlıyor. Yeni nesil çocuklar, yeni oyun arkadaşları LEGO® BOOST’u önce inşa ediyor, kodluyor ve sonra eğlenceli vakit geçirmenin keyfine varıyor.

Çocuklar için öğrenmenin en iyi yolu oyun oynamaktan ve eğlenmekten geçiyor. Yaratıcı oyunları ile geleceğin mimarlarına ilham vermeye devam eden LEGO®, çocukları büyülü bir deneyime davet ediyor. LEGO®, yeni serisi LEGO® BOOST ile çocukların çok sevdiği LEGO® parçalarını günümüzün vazgeçilmez teknolojik ürünleri ile birleştiriyor. Bluetooth Low Technology (BLE) 4.1 uyumlu tablet cihazlar, seçili IOS ve Android mobil cihazlar üzerinden kontrol edilebilen, programlanabilir yeni seri,Türkçe dil seçeneği ile sunuluyor. 

5 farklı model, sınırsız eğlence

LEGO® BOOST, içerisindeki özel etkileşimli motoru ve hareket-renk- mesafe algılayıcılı teknolojisi ile LEGO® yapım parçalarını hareketlendiriyor. 5 Modeli ve 60’dan fazla aktivitesi bulunan LEGO® BOOST serisinde; Vernie The Robot, Frankie The Cat, Guitar4000, AutoBuilder ve M.T.R.4 olmak üzere beş farklı robot yapılabiliyor. Çocuklar LEGO® BOOST ile gösterinin kahramanı oluyor. Aynı zamanda kişisel robot arkadaşları Vernie, verdikleri komutlarla şarkı söyleyebiliyor, dans edebiliyor veya nişan alıp atış yapabiliyor. Robot Vernie’nin karizmatik kişiliğine tarz katmak için ona kravat, papyon veya  güneş gözlüğü yapabilmek de mümkün! Çocuklar Kedi Frankie’nin arkadaş canlısı gözlerine bir kez baktığında yeni evcil hayvanlarını kucaklıyor. Sevgisinin karşılığını yüksek sesle mırlayarak gösteren, başının okşanmasından ve en sevdiği balıkla beslenmekten hoşlanan Kedi Frankie, LEGO® tutkunlarının sevgilisi olacak. LEGO® modelleri inşa edebilmeyi sağlayan Auto Builder, tıpkı fabrikalardaki bir makina gibi üretim bandından yeni modeller çıkartabiliyor ve ileri ve geri giden otomasyon hattı sayesinde özgün LEGO® modellerini tasarlanmasına olanak tanıyor. Şarkılar çalabilen, kendi melodilerini oluşturabilen, hatta bütün bunlara ses efekti ekleme imkanı sunan Guitar 4000 ve ister çekiç olarak, ister atış yapılabilen bir silah olarak özelleştirilebilen M.T.R.4 ( Multi Tooled Rover 4 ) ise serinin diğer modellerini oluşturuyor. Tüm LEGO® sistem tabanlı yapım parçaları ile kullanılabilen, kız ve erkek çocukların oynamasına uygun yeni set, aplikasyonu ile yeniliklere de açık! LEGO® Group'un ilk dijital ve fiziksel deneyimi olan LEGO® BOOST, ailelere çocukların yaratıcılıklarını geliştirme konusunda ilham veriyor. Çocuklar, LEGO® BOOST ile ürettikleri modellere davranış ve kişilik kazandırabiliyor. Çok yönlü kullanılabilen, merak uyandırıcı yeni set, çocuklara sınırsız  eğlence vaat ediyor.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÇAĞNUR HATİPOĞLU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam