reklam
reklam

Bir Başarı Öyküsü “Ay Işığı Spor Tesisleri’’

Eklenme Tarihi: 25 Ekim 2017, Çarşamba - 12:00   Okunma Sayısı: 332265

İSTANBUL-

Pek çok defa gittiğim Maltepe Altayçeşme Mahallesi’ndeki Ay Işığı Spor Tesisleri aslında bir başarı öyküsünü barındırıyor. Ay Işığı Spor Tesisleri’nde genç yetenek futbolcu çocukların azimlerine şahit oldum. Onların bu noktaya gelmelerinde yardımcı olan Enver Yağmuroğlu, Gökhan Ferah, Tuncay Görür, Burak Bingöl, Murat Karakartal, Reşat Oğuz, M. Burak Karain, Tesis Müdürü Tuncay Gürbüz ve Tesis yetkilisi ve 1905 Maltepe Gençlik Kulübü Başkanı Aydın Kıyan’a çok teşekkür ediyorum.  Geleceğin futbolcularının yetiştiği mükemmel tesisler  arasında yer alan Ay Işığı Spor Tesisleri’ne hayran kalmamak elde değil. Çocuklarınızı güvenle getirebileceğiniz şahane ve güvenilir aynı zamanda  modern  de  bir spor kompleksi ile karşı karşıyayız. Ki ;burası aynı zamanda bir halı saha da  olduğu için pek çok Maltepeli spor sever burada halı saha maçlarını yapmaktalar. 
Galatasaray Futbol Okullarının Maltepe’deki okulu  tam 13 senedir Ay Işığı Spor Tesisleri’inde çalışıyor 
2004 yılından beri Maltepe Ayışığı Spor Tesisleri’nde çalışmalarını sürdüren Maltepe Galatasaray Futbol Okulu yaptığı sistemli ve disiplinli çalışmalarla Galatasaray Futbol Akademisinin ve Maltepe’nin de gözdesi olmuş durumda. 
Futbol Okulu’nda 200, 1905 Maltepe Gençlik Kulübü’nde de 120 futbolcularla toplamda 320 futbolcusu ile  önemli başarılar sergilemekte. 15 yıldır binlerce öğrenciye eğitim veren okuldan Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe, Kasımpaşa, Sancaktepe Belediyespor ve Başakşehir olmak üzere birçok profesyonel takımın altyapısına oyuncu kazandırmış. Buradan yetişen Maltepe’nin çocuğu  Muhammed Yeşilyurt da Galatasaray A Takımıyla profesyonel sözleşme imzalamış. Ülkemizde bir ilk olan bu başarı Galatasay Futbol Okulu ve Ayışığı Spor Tesisleri içinde bir gurur kaynağı olmuş.
Maltepe’nin ve İstanbul’un alt yapı dalında başarılı olmuş kulüplerinden olan 1905 Maltepe Gençlik Kulübü’nün de başkanı olan Aydın Kıyan’la sohbet ettiğimizde başarının sırrını da anlatıyor. ”Burada başarılı olmamızın en önemli sebebi; ciddi olmamız ,disiplinli  olmamız ve özverili çalışmalarımızın olması. Bu da bizi başarılı bir noktaya taşıyor ki; bizler de gurur ve övünç duyuyoruz.” 
Ay Işığı Spor Tesisleri’nde çalışma yapan  genç yeteneklere başarılar diliyoruz. 

 

Editör: ZAFER YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam