reklam
reklam

Galata köprüsü alt geçidindeki koku sorunu

Köşe Yazarı: FATMA DURU   Eklenme Tarihi: 12 Eylül 2018, Çarşamba - 11:00   Okunma Sayısı: 2991566

Başvuru Konusu : MAZGAL / MAZGAL AKSAKLIK GALATA KÖPRÜSÜNÜN ORADAN ALTTAN DOGRU GEÇİŞTE BALIK EKMEK SATAN YERİN ORAYA GİDERKEN ALT GECİT ÇOK KÖTÜ AGIR KOKMAMKTADIR. BURANIN HERGÜN TEMİZLENMESİNİ ARZ EDERİM. YILLARDIR GELİP GEÇİYORUM HEP AYNI ŞEKİLDE VE SON ZAMANLARDA DAHA KÖTÜ KOKMAKTADIR. İNSANLAR ORADAN GEÇERKEN BİLE MİKROP KAPABİLİR. 

“Yukarıdaki metindeki şikayet geçen haftalarda Fatih Belediyesi FABİM’e şikayetim ile ilgilidir.”

Galata köprüsü alt geçidi ile ilgili olarak Fatih Belediyesi FABİM’e şikayetimi arz etmiştim.

Köprü alt geçidinin altı inanılmaz bir koku mevcuttur ve 2 dakikalık bir zaman dilimi alan bu bölgeyi geçerken adeta nefesimizi nasıl tutacağımızın kontrolünü bilemiyorum.

En azından benim için bu durum böyle.

Şikayetimin karşılığı olarakda FABİM’den yanıt aldım, bu bölgenin temizlendiği ile ilgili.

Geçen hafta tekrar alt geçitten geçtim fakat az da olsa yine koku vardı. Sadece bir kere günlük olsada temizlendi sorun çözüldü olarak görmüyorum.

Asıl sorun neydi peki?

Bölge zaten dar bir bölgedir. Yerli turist ve özellikle yabancı turistlerin uğrak yeri olan Galata Köprüsü turizminde gözbebeklerinden biridir. Ülkemizin tanıtımında önemli bir yeri vardır. 

Buna karşın temizlikte o derece önem kazanmaktadır.

Geçitteki koku sorunu eminim kısa sürede çözülecektir.

Mevcud alanda yani alt geçidin girişinde 5 adet konteyner bulunmaktadır. Bu konteynırlardan sızan pis sularda geçit altında birikerek kokuya neden olmaktadır. Ayrıca geçidin altında bulunan tuvalette bu bölgenin koku miktarını artırmaktadır. 

Havalandırma yetmiyor diye düşünüyorum. 

Altgeçidin bulunduğu alan dar bir alandan ibaret olup, gün boyu binlerce insan geçmektedir. 

Sanırım yer altı çöp konteynerı alt geçide yakın olmayan bir bölgeye konulursa burada ki koku sorununu çözecektir. Bende sorumlu her Türk vatandaşı olarak görevlilere bildirmeyi borç bildim. Umarım bu konu en kısa sürede çözülecektir, en azından ben öyle umuyorum.

reklam

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam