reklam
reklam

ULAŞILMAYANLAR

Köşe Yazarı: NEJLA BİLGİN   Eklenme Tarihi: 24 Mayıs 2022, Salı - 15:10   Okunma Sayısı: 119346


Facebook sayfalarında gezinirken adam bir profil resmine baktı. Kadın batılı giyim tarzına göre giyinmişti. Görüntüsü şık ve havalıydı. Paylaştığı malikaneye ve önünde park etmiş aracı da görünce yüzü aydınlandı. Sofra paylaşımları o kadar güzeldi ki, değme lüks restaurantlarda bu yemek takımlarına ve yiyeceklere zor rastlanırdı. 
Henüz daha o kadar lüks restaurantta yemek yiyecek parası olmamıştı. 

Kadının gittiği mekanları ve paylaştığı seyahat görüntülerini de görünce tam aradığı kadının bu olduğuna emin oldu. Çağdaş ve varsıl. Ismi de çok çağdaş bir isimdi, kulağa şiir gibi hoş geliyordu.

Adam sayfaya eklenmek için istek gönderdi. Heyecanla cevabı bekledi. Cevap gelmişti hem de umduğundan çok daha çabuk. Karşılıklı hoşgeldin tanışma faslından sonra adam her sabah günaydın ve kahve ikramlarına başladı. Demek, demet çiçekler gönderdi. Sanal ya bunlar istersen her gün beş taşlı pırlanta gönder resim bedava.  
Bir gün kadın üzgün olduğunu yazdı babasını kaybetmişti. Cenaze merasimine kadar tüm görüntüleri paylaştı. Daha sonra ise sorunları olduğunu yazdı.  Miras paylaşımında sorun yaşanıyordu ve paraları bankada bloke olmuştu. Ek kredi kartını bile kullanamıyordu. Aslında zengindi ve bu duruma düştüğü için utanıyordu. Adam heyecanla yazdı, üzüntüsünü paylaştı. Onun da parasal sıkıntısı vardı ve niyeti varsıl bir kadın bulmak, çağdaş yaşam seviyesine kolaydan ulaşmaktı. 
Kredi çekti ve kadının istediği miktarı banka havalesi yaptı. Koşarak eve geldi ve dekontu mail ile göndermeyi düşündü. Kadın ne kadar mutlu olacaktı.
Facebook'u açtı kadının sayfasına bakamıyordu. Engellendiğini anladı, bir yanlışlık olduğunu düşündü ve telefonla aradı. Kulaklarına  mekanik sesli bir hanımefendinin sesi geldi. "Aradığınız numara kullanılmamaktadır"

reklam

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam