reklam
reklam

Üretim ve Gelecek

Köşe Yazarı: SELAMİ BALTAOĞLU   Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2021, Cuma - 11:50   Okunma Sayısı: 81720

Aslında üretim ve gelecek birbirini tamamlayan kelimeler gibidir. Üretim olursa gelecek olur, gelecek olursa üretim olur. Üretim için gelecek, gelecek için üretim gereklidir. Üretim yapmak için ham madde fabrika vb. lazımdır ama gelecek için gelişme üretim vb. lazımdır. 

Üretim sayesinde insanlar gelişerek geleceğe güzel ve sağlam bir adım atarlar. Gelecekte insanlar nasıl yaşamak istiyorsa geçmişinde öyle davranıp ona göre üretim yapmalıdır. 

Üretim ile ülkemiz gelişir ve ona göre farklı yaşam tarzı ortaya çıkar. Belki ulaşım değişir, belki giyiniş tarzı ama ne olursa olsun geleceğimizde geçmişimizde aldığımız kararlar, düşünceler, üretimler ile beraber değişecektir 

Gelecek ile ilgili bilgiyi bize hiç kimse veremez ancak tahminde bulunulur. Buna rağmen her insanın gelecek ile alakalı bir beklentisi var.Her insan hayallerine kavuşma beklentisi içindedir. Hangi mesleği yapacağı gibi durumlar çocukluğundan itibaren düşünmeye başlar. Mesela yeni okula başlayan çocuğa öğretmeni ne olmak istiyorsun diye sorar.Gelecekte ne olacağı bilinmez ancak her insan kendisi için iyi ve güzeli hayal eder. Kendini hep yüksek yerlerde hayal eder. Hiç bir insan 40 yaşına geldiği zaman bir kaza sonucunda öleceği gibi kötü senaryoları düşünmez onun yerine iyi şeylerin hayalini kurar her insanın kafasında gelecek ile ilgili önemli şeyler yer tutar. Bazı insanlar hayallerinin izinde gider ve sonucunda kazanan kişi olur ancak bazılar hayallerini gerçekleştiremeyip umutlarını kaybeder. Esas olan hayaller ile yaşamak değil onları gerçeği dönüştürmektir.

reklam

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam