reklam
reklam

Bahane üretmeden sevgiyi hissetmeliyiz

Köşe Yazarı: SELAMİ BALTAOĞLU   Eklenme Tarihi: 19 Temmuz 2021, Pazartesi - 23:06   Okunma Sayısı: 96232

Hayatımızda çeşit çeşit insan tipleri ile karşılaşmaktayız.Bazı kişileri hayatımızdan çıkartırken bazı kişileri hayatımıza ekliyoruz.
Hayatımızdan çıkardıklarımızın verdiği kırgınlık ve üzüntü hissi,diğer insanlarla olan iletişimimizi bozmaktadır.Bu nedenle öncelikle kendimizi toparlamalı ve kırgınlıkları bir kenara bırakmalıyız.Herkes aynı olacak diye bir kural yoktur.Bu nedenle yeni gelen kişilerin olumlu yanlarını görmeliyiz.Aynı şekilde dışarı karşı iyi olmalıyız ki sevilelim. 

Her zaman aynısını yapıyorsun bir şeylerin arkasına saklanıyorsun ne zaman bu huyundan vazgeçeceksin bunu umut ederek, bir gün bunu yapmayı bırakacaksın ve sorunlarınla başa çıkmayı öğreneceksin sorumluluk almayı bileceksin bahane üretmektense yaptıklarının arkasında dur... 

Sana ne zaman bunları anlatsan her zaman yaptığın gibi bir şeylerin arkasına saklanıyorsun işte sen busun saklan korkak bilinçsiz birisin seni anlamaya çalıştım empati kurdum anlasana ama bu bile seni anlamama yaramadı neyse bu kadarı bile fazla sana diyerek bahaneler yüzünden hoş çakal...diyerek uzaklaşıp gideriz.
Bu nedenle geçmişi unutmalı ve gelecek için çabalamalıyız.bahanelere değil de Sevgimizle sarmalıyız her anımızda varlığımızı hissettirmeliyiz. 

reklam

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam