reklam
reklam

SANALDA GERÇEK AŞK- II

Köşe Yazarı: NEJLA BİLGİN   Eklenme Tarihi: 26 Eylül 2020, Cumartesi - 10:27   Okunma Sayısı: 83375

Kadın bu yaşına kadar duymadığı en güzel iltifatları adamdan duydu, kendisini aşık hissetmeye başladı, ayakları yerden kesildi. Adam kızıl saçlarının kadına çok yakıştığını ve onu genç gösterdiğini söyledi, kadın gerçekten kendisini genç hissetmeye başladı.
Adamın işi bozulmuştu, öyle söylüyordu ve morali bozuktu. Kadın emlakçıya gitti ve çok acil evini satmak istediğini belirtti, değerinin çok altında evini sattı, parasını sevgilisi adama verdi. Bu eve ihtiyaçları olmayacaktı, adam modern bir siteden ev almıştı ve kısa sürede teslim edilecekti, kadın sattığı evde  altı ay oturma koşuluyla satmıştı.

Adam kadından parayı alınca  o gece telefonu ulaşılmaz oldu, kadını engellemişti, kadın onun telefonunun bozulduğunu düşündü, günlerce kuruntu İle aşık olduğu adamdan haber bekledi. Nerede yaşadığını, işini, ailesini ve arkadaşlarını bilmiyordu. Adam ne anlatıysa onu biliyordu gerçekte ise adam ona ulaşmadığı sürece onu bulması mümkün değildi.

Bir ay sonra dolandırıldığını düşündü, adamdan şikayetçi oldu. Bir televizyon programından yardım aldı adamın bulunması için, adama ulaşıldı. Adam televizyona çıktı, programı yapan adama ve kadına baktı, anne oğul gibi duruyordu.
Adam kadından para aldığını kabul etmedi, gerçek hayatta evli ve çocukluydu. Sanal dünyada yaşlı kadınları tuzağa düşürüyordu.  
İki yaşlı kadın daha aradı ve aynı adamdan şikayetçi oldu, hepsi de sanal alemde tanışmış ve kandırılmıştı, yalnız olan kadınlardı, aradıkları sadece nefesti.

Program yapan kadın sinirlendi. Niye evladınız yaşındaki adamlarla sevgili oldunuz kendi yaşıtınız birisini bulmadınız diye sordu.
 Yaşlı kadınlar genç kocalarının onlara daha iyi bakacağını düşündüklerini söylediler.
Genç koca uğruna ellerinde avuçlarında Ne varsa kaptırmışlardı.

Şimdi hem banka borçları vardı hemde sahip oldukları mülkleri satıp parasını adama verdikleri için evsiz kalmışlardı.

İçlerinden en temiz saf yüreklisi hâlâ o genç adamın kendisi İle evlenmek istediğine inanıyordu. Sanalda gerçek aşkın pek mümkün olmadığının farkında değildi.

Şimdi ahiri ömürlerinde bir hovardalık yapıp genç sevgili yapmak uğruna altlarından kalkamayacakları bir borca girmiş, çaresiz kalmışlardı. Acınası hallerinin farkında bilse değildiler.

Onlar bu kadar aşka hasret, sanalda gerçek aşkı aradıkça, sanalda aşk ve para avcısı kötü niyetlilerin tuzağında çırpınan kuş olmaya devam edecekti.

reklam

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam