reklam
reklam

İstanbul Sinopspor’da Yeni Gelişmeler

Köşe Yazarı: CEVDET ÇETİN   Eklenme Tarihi: 8 Eylül 2020, Salı - 11:37   Okunma Sayısı: 241178

Bölgesel Amatör Lig yeni takımlarından ve Sinop’umuzu İstanbul’da başarıyla temsil eden İstanbul Sinopspor yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. İstanbul Sinopspor 2020-2021 sezonuna yeni teknik yönetimle giriyor. Hatırlandığı üzere Oğuz Karakaya İstanbul Sinopspor’un teknik sorumluğundan ayrılmıştı.

İstanbul Sinopspor’da Oğuz Karakaya’nın ayrılması ile boşalan Teknik Direktörlük koltuğuna Hüseyin Aydoğan getirildi. Teknik Direktörlük kariyerine ilk olarak Vefaspor ile başlayan deneyimli isim 2020-2021 futbol sezonu için İstanbul Sinopspor kulübü ile anlaştı. Vefaspor’u daha önce 2007, 2008-2009, 2010-2011, 2012-2013 sezonlarında Vefaspor’un başında sahaya çıkmış ve şampiyonluklar yaşamıştı. Bunun dışında Küçükpazarspor, Fatih Karagümrük, Sultanbeyli Belediyespor, Edirnespor, Feriköyspor ve son olarak Karadeniz Ereğli Belediyespor’u çalıştırmıştı.

Deneyimli isim Fatih Karagümrük ve Sultanbeyli Belediyespor’u da 3.Lige çıkarma başarısı ortaya koydu.

İstanbul Sinopspor Kulübü Başkanı ve Küçükçekmece Kızılay Şube Başkanı Rafet Orhan’ın ofisinde gerçekleşen anlaşma töreninde Kulüp Başkanı Rafet Orhan, kulüp başkan yardımcısı ve SİAD Başkanı Turgay Öztürk, Genel Kaptan Mehmet Sunay, Genel Sekreter Barbaros Baltacı ve İstanbul Sinopspor’un yeni teknik sorumlusu Hüseyin Aydoğan hazır bulundular.

İstanbul Sinopspor Kulübü Başkanı Rafet Orhan yaptığı açıklamada şunları söyledi ; “ Öncelikle geçtiğimiz sezon hizmet eden Oğuz Karakaya ve ekibine hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim. Bu gün kendisini ispatlamış deneyimli, tecrübeli bizleri 3. Lige taşıyacak Teknik Direktörlük Hüseyin Aydoğan hocamızla anlaşarak futbol takımızın başına getirdik kulübümüze ve camiamıza hayırlı olsun kendisinde hoş geldin diyorum. Geçtiğimiz yıl belirlediğimiz hedefi geçtik. Şimdi artık hedefimiz 3. Lig. Biz İstanbul Sinopspor’un profesyonel ligde olmasını istiyoruz. Profesyonel ligde oynamamızın Küçükçekmece Belediyesi, camiamızın, iş adamlarımızın İstanbul Sinopspor’a katkı sağlayacağına inanıyoruz. Tabi bu süreçte çok çalışmamız gerekiyor. BAL, bizim tutunacağımız lig değil, ‘şu sırada bitirelim’ gibi bir hedefimiz yok. Bizim BAL’dan direkt olarak 3. Lig’e çıkmamız gerekiyor. Ben bunu da başaracağımıza inanıyorum. Bu takım, bu taraftar bunu hak ediyor. Bizler de hak ediyoruz.”

2020-2021 Futbol sezonu için Bölgesel ligin yeni takımlarından olan İstanbul Sinopspor ile anlaşmaya varan tecrübeli teknik direktör Hüseyin Aydoğan, imza töreninde tek hedeflerinin 3. Lig olduğunu söyledi. Aydoğan, “Taraftarın ve camianın beklentilerini biliyorum. Buraya şampiyonluk için geldim. Kimse merak etmesin, koyduğumuz hedef doğrultusunda mutlu sona ulaşacağız” diye konuştu.

2020 – 2021 Futbol sezonu Bölgesel Amatör Lig ‘de mücadele edecek olan İstanbul Sinopspor ‘un Genel Kaptanı Mehmet Sunay sezon öncesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, uzun zamandan sonra böyle güçlü bir Başkan ve yönetimle birlikte çalışmanın kendisini çok mutlu ettiğini söyledi. Sunay, iyi bir sezon öncesi geçirip lige güzel bir giriş yapmak istediklerini, yönetim ve başkanın güçlü olması sonrasında transfer sürecine çok hızlı ve etkili başladıklarını ve transfer anlamında çok iyi işler yaptıklarını ifade etti.

Doğru ve önemli isimleri takıma kazandırdıklarını belirten Genel Kaptanı Mehmet Sunay, zor geçecek olan lig öncesi iddialı ve güçlü kadro oluşturmak zorunda olduklarını söyledi.

Hem kaliteli hem de alternatifli kadro oluşturmak için doğru adımlar attıklarına inandığını belirten İstanbul Sinopspor Takım Kaptanı Sunay, takımı yeni sezona en iyi şekilde hazırlayacaklarını belirterek ; “Yeni sezonun çalışmalarımızı TFF’ nin takvimine göre başlayacağız. Her an başlayacak bir şekilde kulüp olarak o yönde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” Diye konuştu. Sunay, yeni sezon öncesi iyi çalışıp, iyi hazırlanıp lige güzel bir giriş hedeflediklerini sözlerine ekledi.

 

reklam

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam