reklam
reklam

Çakar lambalı araçla

Köşe Yazarı: MURAT İLTER   Eklenme Tarihi: 27 Ağustos 2020, Perşembe - 10:46   Okunma Sayısı: 5306225

Son zamanlarda yine artan ve maalesef önüne cezalarla bile geçilemeyen, trafikte çakarlı araçların çoğalması günlük yaşamda kendi halinde yaşayan vatandaşları olumsuz etkilemekte. 

İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman SOYLU bu konuda ciddi talimatlar vermesine rağmen, ilgisi olmadığı halde neredeyse her önüne gelen, aracına çakarlı lamba bağlatıp yol istemekte. 

Son olarak İstanbul Hadımköy’de yaşanan çakarlı araca yol verme tartışması yüzünden tam 6 yerinden bıçaklanan masum bir vatandaşımızın yaşadıkları ise buna tuz biber oldu. 

Peki, gerçeği ile sahtesini nasıl ayırt edeceğiz? 

Bunun cevabını size vermeyi çok isterdim ama ön camında görev belgesi olmayan sivil plakalı araçlarda bunu ayırt etmek maalesef imkansız.  

Bir çoğumuzun başına gelen, bugün benim de başıma geldi. Mesleğim gereği görev kağıdını neden ön cama koymadığını sorduğum çakarlı bir sivil araç sürücüsü tarafından yumruğu gösterilerek “görev kağıdı bu!, sen bir aşağı insene” demek sureti ile dayak atılmakla tehdit edildim. 

Değerli büyüğüm, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman SOYLU’dan çakarlı araç konusuna tekrar bir vurgu yapmasını ve daha ağır cezalar getirilmesini istirham ediyorum. 

ALLAH kötülerle karşılaştırmasın, İNŞALLAH.

 

reklam

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam