reklam
reklam

PES ARTIK...

Köşe Yazarı: MURAT İLTER   Eklenme Tarihi: 16 Temmuz 2020, Perşembe - 10:19   Okunma Sayısı: 202944

Pandemi döneminde sıkılan canımı sosyalleşme sürecinde rahatlatmak adına tatile çıkardım, tatil dediysem haftasonunu da ekleyerek 3 günlük kaçamak.

 

Uzun zamandır davetine icabet etmek istediğim bir dostumun yanına İstanbul-Silivri’nin Çanta beldesinde bulunan Kınalı ilçesine gittim, gittim de maalesef gittiğime pişman oldum. 

 

Geçen sene faaliyete geçtiğini öğrendiğim katı atık tesisinin önünde, deniz tarafında bulunan, islah edilmemiş her iki derenin denize mikrop akıttığını kendi gözlerim ile gördüm.

 

Kullanılmış ve geri dönüşüm kutusuna gönderilmesi gereken eldivenler, tek kullanımlık koruyucu maskelerin, uçmasın diye!!!! vatandaşlarımız tarafından maalesef kuma gömüldüğünü, sonrasında çıkan rüzgar ile denize uçtuğunu kendi gözlerim ile gördüm.

 

Sosyal mesafenin hiçe sayıldığı ve Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin KOCA beyefendinin her gün buna önemli dikkat edilmesi konusunda defalarca çağrıda bulunduğu bu süreçte, aslında sosyal mesafe ile birlikte bunlara da ne derece dikkat edilmesi gerektiğini maalesef kendi gözlerim ile gördüm.

 

Özellikle haftasonu, günü birlik tatil için gelen vatandaşlarımızın akşam üzeri dönerken toplamadan bıraktığı çöplerin çevreye verdiği kokuyu ve etrafa dağıttığı mikrobu maalesef gözlerim ile gördüm.

 

Üzülerek şahit oldum ki, bir çok kesimin düşüncesi bu; Geleceğimize, çocuklarımıza güzellikler bırakmak adına hiç kimse, hiçbir şey yapmıyor. 

Ve maalesef biz bu güzelim doğamızı el birliği ile yok ediyoruz, ÇOK ÜZGÜNÜM !

 

reklam

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam