reklam
reklam

Gerçek sevgi kalpten sevmektir.

Köşe Yazarı: SELAMİ BALTAOĞLU   Eklenme Tarihi: 13 Temmuz 2020, Pazartesi - 12:14   Okunma Sayısı: 96478

Gerçek sevgi kalpten sevmektir.

Gerçek sevgi Kalpten sevmektir. Onun için herşeyi göze almaktır. Ama bunu çoğu insan Yapamıyor bir gün bırakıp gidiyor. Kız veya erkek fark etmiyor. Eskidendi Kalpten sevmeler şimdi 3 ilişkiden biri berbat. İnsan sadece yaşarsa bunu Anlayabilir. Keşke insanlar bunu yapmasa ve gerçek sevgiyi tatsa. İşte o zaman Dünya güzelleşir. Kimse kimseyi üzmez ve ağlatmaz iyi dersler bunlar benim Düşüncelerim

Sevgi, İnsanın içini ısıtan sıcacık bir duygudur. Sevgi insan olmanın temel Gerekliliklerinden biridir. Yaşamak için nasıl yemek,  su , nefes İnsanın sevgi de bir o kadar gereklidir. Sevgi olmadan yaşamanın da hiçbir Anlamı olmaz. Sevgi hiçbir bedeli olmayan bir hazinedir.

Sevgi para Pul ile satın alınamaz. Ne kadar zengin olursanız olun insanın temel ihtiyacı Olan bu duyguyu para ile satın alamazsınız. Sevgi içten gelir, kişinin Yüreğinin en derinlerinden seslenir insanlara. Dünyada en değer verdiğiniz Varlık ya da nesne bir kuş kanadı gibi çırpınır durur yüreğinizde.

Yüzyıllardır Sevgi üzerine şiirler söylenmiş, şarkılar yazılmış, resimler yapılmış, Sevgi en Güzel şekilde sanat eserlerine yansıtılmıştır. Çünkü sevgi yüreğin yansımadır. Sevgi insanın sevdasını tüm dünyaya yansıtmak istemesidir. Bu da Sanat ile sevginin birbirine sevdalanmasını sağlamaktadır.

Sevgiyi gerçekte ve kalpte yaşamalıyız her daim sevgimizi hissettirip mutlu kalmalıyız. Sevgi ile kalın mutlu kalın.

reklam

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam