reklam
reklam

Pis Ellerinizi Çekin

Köşe Yazarı: NEJLA BİLGİN   Eklenme Tarihi: 8 Temmuz 2020, Çarşamba - 10:58   Okunma Sayısı: 87638

Böyle bir yazı yazmak pek kolay değil. İnsan yazı yazarken bile kalemden, kağıttan ve bunu okuyacak olan okuyucudan utanıyor. Son zamanlarda küçücük çocuklar cinsel istismara uğruyor ve cinayete kurban gidiyor. İnsan olan bunu nasıl yapar normal bir insan olarak anlamak mümkün değil.

Yıllar önce ilkokul birinci sınıfa başlayan bir erkek çocuk inşaata baban seni istiyor diye kandırılıp görülmek suretiyle tecavüze uğramıştı. Çocuk evine gelince annesine anlatınca baba, komşular yaşanan elim olayı duymuş ve şikayet süreci başladı. Anadolu'nun kırsal bir köyünden daha iyi imkanlar için gelmişti aile. Baba hafta içi bir fabrikada çalışıyor , hafta sonu inşaatta amelelik yaparak ancak üç çocuğun nafakasını temin edebiliyordu.

Çocuğa tecavüz eden kişi kısa sürede yakalandı ve tutuklandı. Tecavüze uğrayan çocuğun babası ise bir haftada on yaş ihtiyarladı. Kabuslar görmeye başladı ve hayatı bir daha normal olmadı. Anne çocuklarına kol kanat germek için elinden geleni yaptı. Aile tecavüze uğrayan çocuğun yarasını sarmaya çalışırken kendi yüreklerinde açılan yara büyüdükçe büyüdü. Unutmak ve adalet cezasını verecek diye beklerken, hayatlarındaki umut ve sevgi yok oldu. Boşandılar kadın çocuklarını alıp memlekete baba evine döndü. Baba ise şehirde kalmaya ve davayı takip etmeye başladı.

İşine eskisi kadar düzenli gelemiyordu. Alkol sorunu başladı, uykusuzluk, endişe, ruhsal sıkıntılar, başlarına gelen elim olayı hazmedememe sebebiyle yitik bir adam oldu baba.

Hayattan keyif almayan, umudu olmayan, yaşasan Ne olacak, yaşamasam Ne olacak diyecek kadar yaşamın uzağına düştü.

Çocuklar ise geldikleri köyde daha farklı karşılanmışlardı. Durumu öğrenen köy çocukları tecavüze uğrayan çocukla alay etmeye, onu aşağılamaya, dışlamaya başlamıştı. Köyün kadınları anne ve babayı suçluyordu çocuğa yetince sahip çıkamadıklarını söylemeye başlamışlardı. Anne de bu tavırlardan rahatsız olmaya başladı fakat elimden gelen birşey yoktu, sustu, gözyaşını içine akıttı.

Tecavüzcü sapık tutuklandıktan bir ay sonra namus cinayetinden içeri giren bir kişi tarafından cinsel organı kesilerek öldürüldü.

Anne üzüntü ve kederden verem hastalığına yakalandı geç teşhis konulduğu için kan kusarak öldü. Baba bir gece evde tek başınayken tüp gazı sızıntısı İle hayatını kaybetti. Kaza diyenlerin yanında intihar etti diyenler oldu. Ölüm sebebi belli iken ölüm mü, intihar mı kimse anlamadı.

Ailenin bir oğlu iki kızı hem yetim hem öksüz kaldılar. Köyde evlerinde barındıkları fayı tecavüze uğrayan erkek çocuğu istemedi ve şehre uzak bir tanıdığın yanına evlatlık ve çocuk işçi gibi verdi. Kızları yanında tuttu ve ondört yaşlarına gelince yüklü bir başlık parası İle evlendirdi.

Tecavüze uğrayan erkek çocuk çalışmak için yanlarına verilen adamın terzi dükkanında üdiğer çalışanlar tarafından rahatsız edildi. Sanki tecavüze uğramak onun suçu gibi içlerinden birisi onu suçladı, horladı ve gönlü İle cinsel ilişki kurmaya zorladı.

Küçük çocuğun bedeni büyüdükçe kalbimdeki yaralar da büyüdü. Etrafında kim varsa onun yarasını taze tutup sürekli kanattılar. Çektiği acıları unutmasına yardımcı olmadılar.

Tecavüze uğrayan çocuk kendisine cinsel istismarda bulunmaya çalışan mesai arkadaşının cinsel organını keskin makas İle kesti.

Bir çocuğa verilen zarar kaç aileyi etkiledi!

 

 

reklam

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam