reklam
reklam

Sevmek ve sevilmek

Köşe Yazarı: SELAMİ BALTAOĞLU   Eklenme Tarihi: 27 Ocak 2020, Pazartesi - 09:36   Okunma Sayısı: 62701

Çünkü kaybettikten sonra bir anlamı kalmaz bilinen ve kaybedilen değerlerin ve sevdiklerimizin kıymeti

Kaybetmeden önce bilmeliyiz sevdiklerimizin değerini bilmek gerekir bazı şeylerin Çünkü kaybettikten sonra bir anlamı kalmaz bilinen ve kaybedilenlerin değerleri
Eğer yanımızdaysa o değer verdiklerimiz  ve birlikte nefes aldığınız ve  sevdiğiniz mutluluklarınız yaşadığınız  arkadaşınız sarıp saracaksın kollarınla sıkıca hiç bırakmayacaksın hem de sımsıkı sararak  hiç bırakmayacaksınız
Yoksa Sonra bir daha sarılacak  fırsatı o nefesinden  sevgisinden eksik kaldığınızda o mutlulukları o yaşamın güzelliklerini ve anlamını bulamayabilirsiniz.
 Eğer konuşabiliyorsan onunla, anlatacaksın içinden geçenleri bir bir, ne varsa söyleyeceksin, tutmayacaksın içinde tüm sevgiyle kucaklayacaksın seni sevenleri hep yanında olanları seveceksen eğer  çok  güzel seveceksin her an onu hissedeceksin

Sevmek sevildiğini bilmek Çiçekler ve  doğa kadar sevilmek bile güzeldir,çünkü sizi hayata bağlar mutlu kılar nefes olup sizi hayata tutunmanızı sağlar.

Hayatımızda olmaz olmazsa doğa hava nefes almak  sevgi ve güzel duygular yaşamak insanların doğa ile baş başa kalması ihtiyacını her an hissetmek ve yaşamak isteriz. Çiçekler doğada Etrafa güzel kokular verirler.

Keşke, şimdi keşke dememek için elimden gelen her şeyi yapmış olsaydım. Ama hayat böyle, bir anda her şeyinizi kaybettiriyor size, ve yapabildiğiniz tek şey keşke demek oluyor.
Şimdi bir durun ve düşünün, hayatınızda sizin için değerli olan insanları düşünün ve onlara, sevdiğinizi söyleyin. Sonra gidin ve annenize kocaman sarılın, yanağına kocaman bir öpücük kondurun. Çünkü gün geliyor, onu bir kerecik daha öpebilmek için her şeyi feda edebiliyorsunuz, ama maalesef yapamıyorsunuz. O yüzden eğer şuan hayattalarsa sevdikleriniz, kıymetini bilin, ve kapatın mesafeleri hemen tüm sevdiklerinizin  hadi yanına gidin  ve hep sarılın öpün sevin sevdirin kendinizi ve tüm hayatınızı sevdiklerinize yaşayın mutluklarla kalın sevdiklerinizle kalın ama ne olur  lütfen sevdiklerinizden ayrı kalmayın birde son cümle elinizdekilerin ve sevdiklerinizin ve sevenlerinizin kıymetini bilin.

reklam

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam