reklam
reklam

DEĞER VERİN                                                   

Köşe Yazarı: AYŞEGÜL NEVİN KAPLAN   Eklenme Tarihi: 31 Aralık 2019, Salı - 10:16   Okunma Sayısı: 175960

 

Şimdi değer verin kaybedince değil....

şüncelerinize kendinize, yasadiklariniza , etrafınızdaki, insanlara, sevdiklerinize , eşyalarınıza dostkarinia, arkadaşlarınıza , annenize, babanıza, kardeslarinize,  ablamıza, akrabalarınıza ve hayata değer verin.

İş işten gectikten sonra sonra avlanıp sizlanmanin bir anlamı yok. Ah keşke  şöyle yapsaydım  böyle demeseydim gidip görseydim bunlar bahane .

Sanatçılardan biri vedat ediyor , vay be  çok iyi adamdı veya kadındı, çok severdik.

Madem okadar iyiydi severdiniz de neden sağğında bu insanlara arka çıkmadınız  neden birkere ziyaretlerine gitmediniz bir şeye ihtiyacı var mi diye sormadınız?

Bu sadece sanatçılar icin geçerli değil   anne babasını arayıp sormayan evlatlar kardeşlerini  akrabalarinisormayan ziyaret etmeyen  herkes icin geçerli.

Kişi öldükten sonra  değerlenmemeli  sağğında ona değer verin sevginizi gösterin yanında olduğumuzu  hissettiğim dahası onları sevin .

Bu dünyada kendinize ve çevrenizdeki insanlara değer vermez  sevmezseniz   hiç kimse sizi sevmez ve önemsemez.

Hayat çok kısa yapmakistediğiniz ama zamanszliktan yapamadığınız bir çok şey vardır eminim her kesin var.Gormek istediğiniz ziyaretetmek istediğiniz sevdiğinizi  söylemek istediğiniz  ve önemsediğimiz sevdiklerinize zaman kaybetmeden  gidin

Bu günün işini yarına bırakma sonra çok geç kalmış olursunuz.

 

 

reklam

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam