reklam
reklam

Bir gün gülmenin hayatımıza kattıkları mutlu olduğumuzu gösterir.

Köşe Yazarı: SELAMİ BALTAOĞLU   Eklenme Tarihi: 10 Aralık 2019, Salı - 11:10   Okunma Sayısı: 102401

Gülmek insanın mutlu olduğunu gösterir. İnsanı üzgün bile olsa mutlu olmaya yönlendirir.

Birini görünce, komik bir durum olunca ve benzeri durumlarda tebessümü yani gülümsemeyi tercih ederiz. Bu yüzden her ne kötü durum bile olursa olsun her zaman gülelim. Bu sayede hep mutlu olmaya çalışırız.

İnsan sosyal bir varlıktır. Günlük hayatında bir arada yaşadığı, karşılıklı etkileşim içinde olduğu birçok insan vardır. bu insanlarla güzel ilişkiler kurmak kişinin kendi elindedir. Bu ilişkiler esnasında karşılıklı sevgi ve saygı çerçevesinde davranılmalıdır.

Her insanın zaman zaman  gülünç duruma düştüğü anlar olabilir. Ya da herkes zamanla istenmedik durumlara düşebilir. Bu durumda karşımızdaki insanını kınamamak, kırmamak ve onların düştüğü bu durumla dalga geçmemek gerekir. Çünkü yaşanan bu olay gün olup bizim başımıza da gelebilir. O gün geldiğinde üzülmemek, kendimizi kötü hissetmemek için biz de insan ilişkilerinde böyle anlarda anlayışlı olmaya dikkat etmeliyiz.

İnsanoğlu her zaman süt liman bir denizde yüzmez. Birçok fırtına, hayat denizinde bizleri beklemekte. Gün olur iyi günler geçirir, gün olur çalkantılı bir suda boğulmamak için mücadele ederiz. Böyle anlardan en kolay şekilde kurtulabilmek için dostlarımıza ve diğer insanlara ihtiyaç duyarız. Zor günümüzde yanımızda onları bulabilmek için biz de onların zor gününde onlara destek olmalıyız. İnsanların zor zamanlarında onlara destek olmayıp, onlarla alay etmek erdemli bir insana yakışmayacak davranışlardandır. O yüzdendir ki bir gün gülmenin bile hayatımızda güzelliklerle dolacağını bilmeliyiz ve mutlu olmalıyız.Hayatımıza Sevgi katmalıyız Çevremize ve Sevdiklerimize Sevgi ile yaklaşmalıyız.

 

 

reklam

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam