reklam
reklam

KAZANAN TRABZONSPOR….

Köşe Yazarı: RUHİ DENİZERİ   Eklenme Tarihi: 16 Kasım 2019, Cumartesi - 09:37   Okunma Sayısı: 83922

 

Trabzon, idari ve teknik kadrosunun ortak kararıyla Avrupa Ligi’nin önüne koyarak büyük anlam yüklediği Alanyaspor maçını kazanarak zirve yarışında mümkün olduğunca ön planda olmayı amaçladı.

Fırtına, ilk 11 oyuncusu 5 isimden mahrum olmanın sıkıntısını, geçen haftayı lider kapamış rakibi karşısında özellikle ilk yarı boyunca ciddi bir biçimde yaşadı. Bir de Sosa görevi verilen Abdulkadir’in kırmızısı sonrasında problem iyice büyüdü. Rakip ataklarda ligin en etkili golcüsü sıfatıyla çelişen Cisse performansı, pozisyon üretemeyen Trabzon’un şansı 2. yarıda savunma güvenliğini daha bir ön planda tuttu Trabzonspor ve işler planlandığı gibi gitti bu kez. Rakip kaleye atılan ilk isabetli şut olan Hosseini’nin penaltı vuruşuyla da öne geçti üstelik. Ama gol sonrası Alanyaspor yeniden baskı kurdu. Uğurcan hata yaptı, Novak çizgiden top çıkarıp, takımını, Uğurcan’ı ve 2. penaltıyı kaçıran Hosseini’yi de kurtardı!

Maçı kazanacak olan zirve yarışında avantaj sağlayacaktı doğrudur. Ama bu durum bile dün özlemle andığımız Atatürk’ün ‘centilmenliğini sevdiği’ sporcularda böylesi bir gerginliği gerektirir miydi? Sonuçta kazanan trabzonspor oldu.

 

 

reklam

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam