reklam
reklam

ZEVKLİ MÜCADELE…

Köşe Yazarı: RUHİ DENİZERİ   Eklenme Tarihi: 12 Ekim 2019, Cumartesi - 02:30   Okunma Sayısı: 117440

İlk 6 haftanın istikrarsız ekiplerinden Rizespor ile Trabzonspor’un dün akşamki mücadelelerinin özellikle ilk yarısını izleyenler, tarafların geçen haftaki performanslarına zıt görüntü verdiklerine tanıklık ettiler.

Genel olarak topa daha çok sahip taraf Trabzonspor olsa da, İsmail Kartal’ın Başakşehir hezimetini yaşatan kadrodan 4 farklı isimle sahaya sürdüğü ev sahibi ekip, daha etkili gözüktü. Melnjak da jeneriklik golüyle takımının bu çabasını taçlandırdı.

İkinci yarıda gole mutlak ihtiyacı olan Fırtına’da, Uğurcan’ın iki kez farkı önlediği pozisyonlardan sonra Karaman, Hosseini-Sturridge değişikliğiyle erken sayılabilecek bölümde risk aldı. Kontrolsüz yüklendi, rakibin her çıkışında yaşadığı tehlikelere yıldızlaşan Uğurcan’la engel olup bu riskin karşılığını çok geçmeden aldı. Sturridge-

Sörloth iş birliği eşitlik golünü getirdi.

Durmadı Trabzonspor, Sturridge ile direği aşamasalar da Sörloth, golden sonra Nwakaeme’ye asist yaparak bu inanılmaz mücadelede, 3 puana katkı sağladı. Uğurcan Çakır, yenik durumdayken 4 kritik pozisyonda yaptığı olağanüstü kurtarışlarla Trabzonspor’un oyunda kalmasında ve sonrasında galibiyeti elde etmesinde başrol oynadı.

 

reklam

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam