reklam
reklam

HAYATIMIZDA SEVGİ VE HEP MUTLULUK OLSUN

Köşe Yazarı: SELAMİ BALTAOĞLU   Eklenme Tarihi: 8 Mayıs 2019, Çarşamba - 10:10   Okunma Sayısı: 260070

Sevgi,bir insana karşı duyulan duygudur.Sevgi herkese duyulmaz.Belirli kişiler sevmeyi ve sevilmeyi hak eder.

Sevgi başka bir şeydir.Çok başka Herkese karşı duyulmaz herkesi sevemeyiz.Ama sevginin olduğu yerde hep mutluluk vardır.İnsan nedir? İnsan bir canlıdır.Ve her insan sevgi ile mutlu olur.

Sevgi nedir?Bilir misiniz?Aslında çok basit:"Sevgi,her şeydir!".İçinde bulunduğumuz her şeyde sevgi vardır.Bu yüzden sevgi her şeydir.Şunu unutmamak gerek ki sevgisiz bir hayat yoktur!

Sevgi olmadan hiç bir şey olmaz.Çünkü sevgi her şeyin temelidir.Şöyle düşünelim:Sevgi bir kalptir, diğer organlar ise saygı,yardım,merhamet gibi kavramlar...Kalp durursa yaşam da durur değil mi?İşte!Sevgi de öyledir.Sevgi biterse her şey biter.Nasıl bir bardak kırıldığında içine su konamadığı gibi sevgi de olmadığında hiç bir kavram bir yerde olmaz ve hiç bir işe yaramaz.Bu yüzden sevgiye her zaman ayrı bir önem ve değer vermeliyiz.

Sevgisiz hayat susuz bir çöl gibidir.Sadece insanlara engel olan bir çöl....

İşte bu yüzden sevmek ve sevilmek ister her insan.Eğer bir insanın gerçekten sevmişsek,peşinden gideriz bu sevginin.Bana sorsalar,sevdiğin kişi mi ölsün sen mi? Düşünmeden ben derim.Benim sevdigim insanlar iyidir ki zaten.Onların yaşamaya hakkı var çünkü.

Sevdiklerim ile aram da ne geçerse geçsin,sevmişimdir ben onları 50 yıl sonra da olsa dönerim ben onlara.Bırakamam ki...Her insan sevmek ister ve sevilecek insanlar olması gerek.Kendi kendimize düşünürüz;bırakabilirim miyim onu? Tabi ki hayır.Sevdiklerimizin kıymetini bilelim.Onlar çok kıymetli..."

"Sevdiklerinizden ,hiç gitmeyin olur mu?"

reklam

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam