reklam
reklam

PUANLAR PAYLAŞILDI.

Köşe Yazarı: RUHİ DENİZERİ   Eklenme Tarihi: 21 Nisan 2019, Pazar - 00:47   Okunma Sayısı: 80289

Sezonun en büyük derbisinde Fenerbahçe ve Galatasaray, Kadıköy’de karşı karşıya geldi. Fenerbahçe’de hafta boyunca takımla çok fazla şansı bulamayan Hasan Ali Kaldırım sahaya ilk 11’de çıktı. Galatasaray’da ise cezalı Luyindama ve Marcao’nun yerine savunmanın ortasında Donk-Semih ikilisi yer aldı.

Mücadelenin ilk yarısında her iki takım da risk almak istemedi. Hem Fenerbahçe hem de Galatasaray orta alanda oyunu kontrol etmeyi istedi. Fenerbahçe kendi yarı alanında topla oynarken Galatasaray kontrollü bir oyunu seçti. 27. dakikada Valbuena ceza sahası dışından vurdu top az farkla kalenin yanından auta çıktı. 45. dakikada Feghouli serbest vuruştan direkt kaleyi düşündü kaleci Harun son anda parmaklarının ucuyla topu kornere tokatladı. Devrenin sonunda Hasan Ali, Diagne’yi kritik bir noktada düşürünce kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Mücadelenin ilk yarısı 0-0’lık beraberlikle tamamlandı.

Galatasaray ikinci yarıya Belhanda- Emre Akbaba değişikliği ile başladı. Sarı-Kırmızılılar on kişi kalan rakibinin üzerine daha cesur gitmeye başladı. 54. dakikada Feghouli ceza sahasındaki Mariano’ya oynadı. Yıldız oyuncunun bekletmeden vuruşu az farkla yandan auta çıktı. 62’de Onyekuru ceza sahasında Linnes’i gördü. Norveçli oyuncu düzgün vurdu, Jalison’a temas eden top direğe vurup kornere gitti. 66. dakikada Feghouli soldan ortaladı, Onyekuru kafayı vurdu top ağlara gitti: 0-1. 72’de ise Dirar soldan kesti, Soldado topun üzerinden atladı, Eljif altı pastan düzgün vurdu ve skora denge geldi: 1-1. Kalan bölümde Galatasaray baskılı olsa da skoru değiştiremedi, maç 1-1’lik beraberlikle sonuçlandı.

reklam

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam