reklam
reklam

Yeşim Demir'le Rüya Yorumu

Köşe Yazarı: YEŞİM DEMİR   Eklenme Tarihi: 18 Kasım 2018, Pazar - 19:19   Okunma Sayısı: 35309

Merhaba Sevgili okuyucularım…

Yeşim Demir ile rüya kapısının ikinci haftasına geldik bile.Sizlerden gelen yoğun rüya gönderiminiz için teşekkür ediyorum.İnanın o kadar anlamlı ve sizlere bilgi veren,öncü rüya diye tanımladığımız rüyalar geliyor ki ,sizler için çok mutlu oluyorum.

Çünkü;Rüya insanlığın mana boyutunda kendisini geliştirmesi için yaratıcı tarafından verilmiş en büyük hediyedir..Bunun idrakine varmış ve bunu yaşam boyutunda kullanan insanlara ne mutlu.Hatta bazılarınız o kadar evrensel bilgileri içeren rüyalar görüyor ki;inanın bende bu rüyaları gören arkadaşlara imreniyorum.

Bugün sizinle paylaşacağım rüyalarda ; insanın önce kendi varlık mührünü, yaşam amacını ve kendisi için yaşaması gerektiğini fark etmesini ve anlamasını göreceğiz..

Rüyalarda ;İnsanın, dünya yaşamında insanlığa olan görevlerini ve birlik bilincinin nasıl belirgin bir şekilde anlatıldığının farkına varacağız.

O zaman başlayalım …

RUMUZ: GÖKALP ATILGAN..Selamlar Yeşim Hanım,Rüyamda bir bilgisayar oyununun içindeyim.Oyunda kırmızılar ve maviler savaşıyordu.Oyundaki en iyi savaşçı bendim.Dağın içindeki bir ülkede savaşıyorduk.Çok uzun sürdü,sanki rüya gibi değildi.

Ben kırmızılardan taraf olarak savaşıyordum sonra herkes ölmeye ,yok olmaya başladı.Beni dağın en üst zirvesine doğru bir yol beni kendine çekti.Tırmanarak çıkılıyor.Ben yukarıya tırmandıkça her yer karardı,gözümün önünü göremiyordum ama yine de tırmanmaya devam ettim.En son tırmanınca beni orada birileri karşıladı ve uyandım.

Ama rüyamda Ben kırmızılardan savaştığım halde,hep mavilerle konuşuyordum.Mavilerin arasında çok yakın arkadaşlarım vardı.Onlarla karşılaştık ,birbirimizle savaşıyor gibi yaptık,öldürmedik birbirimizi.O zirveye doğru tırmanırken de isteselerdi beni öldürürlerdi ama bana ellemediler.Sanki kırmızılar arasına özel yerleştirilmiş gibiydim.Bir de çok garip kırmızılılar ile hiç temas kuramıyordum.Ablacım;rüyamı yolladım sana,yorumlarsan çok sevinirim..

ANALİZİM:Merhaba Sevgili GÖKALP ATILGAN…Bu rüya kendi içindeki içsel güçlerinle savaşman ile ilgili bir rüya.Kırmızı ve mavi senin içindeki iyi ve kötüyü,siyahı ve beyazı simgeliyor.Kırmızı senin dünyasal rollerin ve kimliklerin..Oysa sen bazen kendine ,duygularına ,düşüncelerine uymayarak kendi içinde,özünle savaşıyorsun ama özün sana her ne kadar onlara karşı savaşsan da manevi desteğini eksik etmiyor.Ruhsal yardımcıların hep senin yanında ,seninle,senin dostun.

Manevi boyutta dağın zirvesine çıkman, senin artık yeni bir bilinç ile yepyeni bir yaşam durumuna geçeceğini müjdeliyor.Zirvede de seni bekleyenler var.(Bunu bil , onların kim olduğunu sen ZAT’EN biliyorsun..;))…)

İçindeki savaşın bittiğini ,sen zannettiğin yansımalarının sona erdiğini anla artık.Kırmızı ve maviyi birleştir artık..Teklik bilincinde,dünyasal görevini bizlik boyutunda idrak et ve yaşama akıt..Yansımalar bitti..Sevgiler..

RUMUZ;AYIŞIĞI..Merhaba Yeşim Hanım..Bana rüyamda bir ev verilmiş,ben yıkanıp yola çıkacakmışım.Ancak camlar,her yer açık..Perdeler yok..Sonunda bir yer buluyorum ,dışarıdan görünmeyecek şekilde,tam duş alırken birisini görüyorum karşımda.Pür telaş onu kovalayıp dışarı çıkıyorum.O sırada gözüme üç tane yeşil seramik biblo gibi sabun ilişiyor.Ama iki tane görüyorum,güya bir tanesi kaybolmuş diyorum kendi kendime.

ANALİZİM;Selam Sevgili Ay ışığı..Rüyada ev insanın kendi bedenini simgeler.Sana tertemiz,tüm dünya perdelerinden arındırılmış,yepyeni bir sen verilmiş.

Ancak sen zaman zaman ,kendine güvensizlik yaşıyorsun.Kendi içinde çekingenlik yaratıp,sisteme tam teslimiyet veremiyorsun.Seramik biblolar ,senin kırılgan ama bir o kadar da sağlam ,vazgeçilmez bir iraden olduğunu belirtiyor.Yakında sana gelecek maddi ve manevi hediyelerin olacak..Yeni insanlarla,olduğun gibi,saf sevgiyle ve tertemiz varlığınla yeni bir hayata adım atacaksın Allahın izniyle inşallah..Sevgiler..

Evet Sevgili okurlar…Rüyalar ,hakikat kapısına bir eşiktir.Rüyalar,insanın kendi içindeki gücünü bulmasına en büyük yardımcıdır.İçinizdeki sırra uyanmanıza en büyük vesiledir..Kendinize güvenin,yaşam kısacık bir zaman aralığıdır.Asıl olan bu dünyadaki varlık amacınızı yaşamanızdır.

RÜYA GÖRENİNDİR..

AŞK’LA KALIN..HOŞÇAKALIN…

reklam

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam