reklam
reklam

Yeşim Demir'le Rüya Yorumları

Köşe Yazarı: YEŞİM DEMİR   Eklenme Tarihi: 12 Kasım 2018, Pazartesi - 11:41   Okunma Sayısı: 73605

 Merhaba Sevgili okuyucularım..

Mutlu Hafta sonları diliyorum hepinize..Bundan böyle sizlerle rüyalarınızı,bilinçaltı dönüşüm tekniği ile analiz edip yorumlayacağım.O yüzden ,sizlerin rüyalarınıza vereceğim cevaplarınız ,diğer rüya yorumlarına pek benzemeyecek.Benim size verdiğim yanıtlar yaşam analiziniz gibi olacak.Sizlere yaşam rehberliği açısından faydamız olursa ne mutlu bana..İsteyen Rumuzlu,isteyen kendi adıyla yayınlatabilir rüyasını ,ancak bunu maillerinizde mutlaka belirtmelisiniz.

Ayrıca beni sosyal medya hesaplarımdan da takip edebilir ,çalışmalarım ve seminerlerimle ilgili bilgi alabilir ve toplantılarımıza  ücretsiz konuk olarak katılabilirsiniz.

 

Sizlere bu   paylaşımları yaptıktan sonra bize gönderdiğiniz rüyalarınızı gönderim sıranıza göre yorumladığımı,öncelik olarak ilk kimler mail adreslerimize ve watsapp adreslerimize rüyalarını ulaştırdıysa onları yorumlayıp yayınladığımızı bilmenizi istiyorum.Hiç kimsenin hakkı kimseye geçmeden ,adaletli olarak ,sıra ile yorumladığımı bir kez daha dikkatinize sunuyorum.Sanırım bana sorduğunuz sorulara tatmin edici yanıt vermişimdir sevgili okurlarım.

Bu arada bu sayfalarda : rüyaların gizemleri ve rüya ilmiyle ilgili de manevi,spiritüel ve tasavvufi bilgilerde aktaracağım sizlere.

Haydi bakalım :sıra sizden gelenlerde…

RUMUZ: SİMURG

Selamlar Yeşim Hanım..Ben bu rüyayı umreden geldikten bir hafta sonra gördüm.Rüyamda Mekke de sevr dağının içindeyim ve üç ablamla beraberiz.Ablamlar mağara içinde bir kaya üzerinde oturuyorlar.Bende ablamların yanındayım,mağaranın  içi kına renginde,kil gibi değişik bir çamurumsu topraklı.Karşımda ise  hz. Adem a.s var.Ben toprağa bakıp,beyaz bir kova ile o mağaranın içindeki çamurdan almak istiyorum.O anda o çamurun içinden,yeniden doğar gibi kocaman kanatlarını açarak Cebrail a.s. çıkıyor.Kanatları koskocaman ama kartal kanatları gibi.Hz.Adem A.S. bana­­____Cebrail.(A.S ) bundan sonra o hep seni koruyacak diyor.Ben biraz ürküyorum .Yorumlarınızı bekliyorum.Teşekkür ederim.

ANALİZ..SİMURG…Merhaba sevgili simurg.Rüyan maneviyatının en yüksek olduğu bir alanda gösterilmiş.Sen artık bu dünyada ,yeniden ,yepyeni ve arınmış olarak yeni bir sisteme doğmuşsun.Ancak hala çevrenden destek ve güç bekliyorsun.Yaşamda istediğin ve gerçekleştirmek için beklediğin özel duygu ve düşüncelerin var ama bu rüya artık hayallerinin ve sevgiyle arzuladıklarının sana verileceğini,haber veriyor.Bak Adem A.S. bizim dünyadaki ilk varlık adımızdır.Hepimiz Ademiz.Ben’i ADEM..Cebrail meleği Allahın ya CAMİ esmasındadır.Bu melekler her daim Allahın izniyle bize yardım ederler.Bizden ayrı değillerdir.İçindeki melekelerini artık kullan.Allahın sana verdiği yeteneklerinle hayatına yepyeni başlangıçlar yap..Sevgilerimle..

RUMUZ:MUSTAFA ALİKAYA

Merhaba ,ben Mustafa..Rüyamda eşimin halası ve halasının kıı ağlıyordu.Ben beş tane açık mezar gördüm.Mezarların arasında dolaşıyordum..Halamızın kızı bana sarıldı ağlıyordu.Böyle bir rüya gördüm.Yorumlayabilir misiniz.?

ANALİZ:Selamlar Mustafa alikaya ,Rüyada eşinin halasını görmek,eşinin ailesinin  beş aylık bir zaman içinde bazı olaylar yaşanacağına ve bunun sizin ailenizi de etkileyeceğine delalet eder.Bu arada senin fevri ve ani ,çabuk kararlar alarak, ara sıra aileni  biraz  üzen bir karakterin var.Harcamalarına ve yaşamına önümüzdeki beş ay boyunca dikkat et.Eşine de biraz daha yakınlık göster.Sevgiler..

RUMUZ :KENAN…..

Ablacığım..Merhabalar..Ben rüyamda ,annem ,babam,kardeşim,kendi evimiz gibi bir evdeyiz.En üst katın rengi bordo rengi boyamışlar.Evin önünde kazı çalışmaları yapıyorlar.Kepçe uzun bir çukur açmış.Ev sallanmaya başlıyor.Bordo boyalar toz gibi dökülmeye başlıyor.Ben,annem,babam hemen balkondan dışarı çıkıyoruz.Kardeşim evin içinde kalıyor.Ben dışarıdan evin duvarını,bir hamlede yıkarak evin içine giriyorum.Kardeşimi arıyorum ama bulamıyorum.Ev sapasağlam duruyor,deprem gibi sarsıntı geçiyor.O korkuyla uyandım.Eüyamda her yer aydınlıktı ve gündüzdü.Evin içi de aydınlıktı.Sevgilerimle ablacım..

ANALİZ:KENAN Merhaba…Sana yaşam boyutundan biraz bilgi vereceğim.İnsanların zaman zaman hayat korkuları ve kaygıları olur.Sanırım öyle bir zamandan geçtin.Çünkü rüyandan bunu açıkça anlayabiliyorum.Evinizin üst katının bordo rengi olmasından senin ara sıra yaşama karşı öfkelendiğini anlıyorum.Ancak hayatın sana sunduğu Sevgi ,merhamet ve insanlara yardım etme duyguları seni hayata çok güzel bağlıyor.Artık korkuların,kaygıların bitti.Kendine güven.Sana yüce Allah yepyeni ve güzel bir hayat sunuyor.Sevgilerimle

RUMUZ;OZON..

Merhabe Ben rumuz Ozon.Dün gece rüyamda kızımın kaçırıldığını gördüm.Kaçıran kızı evin önünden aldı.Kızım ağladı ben peşinden koştum,yetişemedim.Daha sonra akabinde aynı rüyanın devamı şeklinde iki rüya daha gördüm.O ikisinde de kızımı bulmak için yollar arıyordum.Eşimle ben,ikimizin aynı konuyla alakalı ardı ardına aynı tarzda rüyalar görmemiz de beni tedirgin ediyor.Bunu düşünmek bile çok korkutucu.Yorumlarınız için teşekkür ederim.

ANALİZ..Sevgili RUMUZ OZON..Bu bir bilinç rüyası,yani bilincin şu andaki toplumsal şiddet ve çocuklara yapılan saldırılardan oldukça rahatsız.Sen ve eşin inanılmaz hassas ve duyarlı birer insan ve anne baba  kesimi  olarak içindeki korkuların rüyana yansımasını yaşamışsınız.

Ancak birde bu rüyanın bir de  bilinçaltı tarafı var.Eşinin ve senin gençlik ve genç yetişkinlik zamanlarınızda edindiğiniz  sevdiklerinizi kaybetme korkunuz var.Değer verdiğiniz ve çok sevdiğiniz ,kıyamadığınız insanlar belki de birden bire hayatınızdan çıktı ya da çıkarıldı.Bu kişilerin aniden beklemediğiniz bir anda Hayatınızdan çıkıp gitmesi ya da alınması veya ölümü sizde bilinçaltı korkularına sebep olmuş.

Korku yok,tedbir var.Umarım anlatmak istediklerimi anlamışsınızdır.Sevgilerimle.

Evet sevgili okurlarım..Rüyalarınız ve yorumlarımız için sevgiyle takipte ve iletişimde kalalım.Yolunuz ve niyetiniz hep SEVMEK OLSUN,

AŞK İLE KALIN.. HOŞÇAKALIN…

Sosyal medya hesaplarım;

İNSTAGRAM HESABIMI        yesimdemirle_yasam_rehberi

FACEBOOK GURUP SAYFA      YEŞİM DEMİR İLE HAKİKAT OKULU

FACEBOOK SAYFAM…               Yeşim Demir (MERACEL BAHREYN)

 

reklam

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam