reklam
reklam

10 Kasım

Köşe Yazarı: AYŞEGÜL NEVİN KAPLAN   Eklenme Tarihi: 10 Kasım 2018, Cumartesi - 09:59   Okunma Sayısı: 136336

Bugün 10 Kasım, Bagımsızlık savaşımız önderi, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu. Buyuk komutan, eşi Bulunma devlet adamı üzerine Gazi Mustafa Kemal Atatürk ün aramızdan ayrılışının, sonsuza kadar kalplerimizde yaşamasının 80. Yıl dönümü
BÜYÜK ÖNDERİMİZ, yasamını Türk milletinin Bagımsızlıgına ve gelişimine adamış eşsiz bir liderdir.

Bilgi, barış yanlısı, hoş görüşü oluşuyla da tüm milletlerin saygı duyduğu örnek bir kişilik olan Atatürk, yüzyıllar boyunca cesaret edilemeyen dönüşümler gerçekleştirerek ekonomik, siyasi ve sosyal alanda köklü devrimler, yapmıştı

Bu degişimler hiç kolay olmamış, millet için canını ortaya koymaktan hiç çekinmemiştir. Atatürk, ülkesi ve milletiiçin yapmış olduğu değişim hareketiyle dünyayı derinden etkilemiş, ulusumuza olduğu kadar insanlığa, da mal olmuştur. O ölümüne kadar yaşamının her evresinde hep geleceği düşünerek ileriye bakmış, geçmişte takılıp kalmanı  geleceği kurtarmayacağını bilerek, gelecekle ilgili planlar yaparak kararlar almıştır.

ATATÜRK 'ÜNB aramızdan ani  ayrılışının elbetteki Türk milletini derin bir kedere bogmustur. TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ ATA' sınınilkeleri ışığında ilerliyerek çagdaş ve modern birdevlet haline  getirmiştir.

EY BÜYÜK kurtarıcımız ve liderimiz ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Sen mekanında rahat uyu! Bizler emanet ettiğin TÜRKİYE CUMHURİYETİ 'neher zaman olduğu gibi gönülden sahip çıkacağız, ve sana layık bir ulus olmaya devam edeceğiz.

reklam

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam