reklam
reklam

Sosyal hizmet mezunları buluştu ve deneyimlerini aktardı

Eklenme Tarihi: 22 Ekim 2017, Pazar - 15:00   Okunma Sayısı: 186221

İSTANBUL-Mezunlarımız Konuşuyor: Uzmanların Deneyimleriyle Sosyal Hizmet Uygulamaları” Alt Başlığı ile ilki gerçekleşen  ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdikleri bu etkinlikte  Maltepe Üniversitesi Sosyal Hizmet Mezunları olan Buket Emiralioğlu (Sosyal Hizmet Uzmanı-Barınyurt Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi)  ,Cansu Kadıoğlu  (Sorumlu Müdür ve Sosyal Hizmet Uzmanı- Özel Pendik Akbal  Yaşlı Bakım Merkezi) ve Yunus Savdi  (Sorumlu Müdür ve Sosyal Hizmet Uzmanı- Koşuyolu Yaşlı Bakım Merkezi) çalışma hayatlarında edindikleri birikimi ve deneyimleri paylaştılar ve öğrencilerden gelen soruları cevapladılar. Konuşmaların ardından ise Maltepe Üniversitesi İnsan Ve Toplum Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Erkan Çav tarafından günün anısına birer belge ve hediye takdim edildi.
Maltepe Üniversitesi İnsan Ve Toplum Bilimleri Fakültesince “Sosyal Hizmet Mezunları Buluşuyor” etkinliği 7 ve 21 Kasım’da da yine üniversitenin Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Amfisinde gerçekleşecek.7 Kasım’da ” Mezunlarımız Konuşuyor:Sosyal Hizmet Uygulamalarında Sivil Toplum Örgütlerinin Yeri “ ve 21 Kasım’da “Yerel Yönetimlerde Sosyal Hizmet Uygulamaları “ başlılığı ile yapılacak olan etkinlikler de  herkese açık olacak. 

 

Editör: EMİNE KALYON

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam