reklam
reklam

BAL Ligi 24hafta

ÖZEL HABER

Sağlık Bakanı Demircan acil servisleri denetledi

Eklenme Tarihi: 15 Ekim 2017, Pazar - 14:00   Okunma Sayısı: 132191

ANKARA

Sağlık Bakanı Ahmet DemircanAnkara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki denetiminde, acil servisteki hasta ve hasta yakınlarıyla sohbet etti, sağlık çalışanlarıyla görüştü.

Demircan, hastanenin fiziki koşullarını ve insan kaynağı kapasitesi ile acil sağlık hizmetleri hakkında doktorlardan bilgi aldı.

Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine geçen Demircan, burada da vatandaşlarla görüştü. Bakan Demircan'ı karşılarında görmenin şaşkınlığını yaşayan hasta ve yakınları, denetimden duydukları memnuniyeti ifade etti.

Hastane acillerinde gereğinden fazla hasta yoğunluğu olduğunu belirten Demircan, "Acil olmayan, polikliniklerde muayene olabilecek vatandaşlarımızın çeşitli nedenlerle acilleri tercih etmesi sebebiyle gerçek acil hastaları mağdur oluyor." dedi.

Demircan, vatandaşlardan zorunlu olmadıkça acil servislerin meşgul etmemelerini istedi. 

Son olarak Ankara 112 Komuta Kontrol Merkezini ziyaret eden Demircan, burada da sağlık hizmetlerinin büyük fedakarlık gerektiren bir alan olduğunu ve 24 saat kesintisiz hizmet verildiğini kaydetti.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam