reklam
reklam

Bisiklet sevdalılarından bisiklet sürüş etkinliği

Eklenme Tarihi: 10 Ekim 2017, Salı - 10:00   Okunma Sayısı: 145346

İSTANBUL

Yaşımız kaç olursa olsun sağlıklı yaşam için bisiklet binmeyi hayatımıza dahil etmemiz gerekmektedir. Ayrıca Avrupa’da bir çok ülkede örneklerini gördüğümüz gibi artık giderek keşmekeş olan İstanbul trafiğinde bence ulaşımda büyük kolaylık ve rahatlık sağlayacaktır. En azından gün içinde kısa mesafelere giderken bisiklet binmeyi tercih ettiğimizde hem trafik biraz rahatlamış olur hem de bizler güneş ve temiz havadan faydalanmış oluruz.  
Bisiklete binmenin faydaları saymakla bitmiyorken, biraz keyifli biraz temiz hava alacağınız bir egzersizi sadece haftada 2 kez yapmak sizi gerçekten sağlıklı ve mutlu bir birey yapacak.
Sosyal belediyecilik anlayışı çalışan Başakşehir Belediyesi ilçe sakinlerinin sağlıklı bireyler olarak yaşamaları ve bilinçlenmeleri için bir etkinlik düzenledi. 
09-15 Ekim tarihleri arasında kutlanan Spor Haftası nedeniyle Başakşehir Belediyesi Gençlik ve Spor İşleri Müdürlüğü tarafından bisiklet sürüş etkinliği düzenlendi. ‘Tekerlek hepsinde var, özgürlük sadece onda’ sloganıyla gerçekleştirilen bisiklet turu 3,5 km’lik alanda gerçekleştirildi. Yağışa rağmen çok sayıda bisikletçinin katılım gösterdiği organizasyonda Başakşehir Belediyesi Gençlik ve Spor İşleri Müdürü Selim Çelebi, Başakşehir İlçe Gençlik ve Spor İşleri Müdürü Koray Emre Kara, Başakşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Serkan Çelik de bisiklet sürdü.
Gençlik ve Spor İşleri Müdürü Selim Çelebi, havanın yağışlı olması nedeniyle bisikletçileri sürüş sırasında dikkatli olmaları konusunda uyararak “Başakşehir Belediyesi olarak yıl içerisinde bisiklet sürüşleri gerçekleştiriyoruz. Bugünkü etkinliğimizde ‘Amatör Spor Haftası’nın başlaması nedeniyle birlikte pedal çevirelim istedik. Hava yağışlı bu nedenle sürüş sırasında dikkatli olmamız gerekiyor. Biz, sporcuyuz kar yağsa da bisiklet sürmeye devam ederiz. Hep beraber keyifli bir gün geçirelim” dedi. 
Yaş sınırının olmadığı organizasyonda bisikletçiler start alanında hep birlikte çıkarak 3,5 kilometrelik parkurda keyifli bir sürüş gerçekleştirdi

 

Editör: EMİNE KALYON

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam