reklam
reklam

“13”ün Lansman Konseri 12 Ekim’de Zorlu PSM Studio’da!

Eklenme Tarihi: 9 Ekim 2017, Pazartesi - 11:00   Okunma Sayısı: 162324

Yerli caz sahnesinin en başarılı davulcuları arasında sayılan Ediz Hafızoğlu’nun yeni albümü 13, 13 Ekim’de Kabak & Lin etiketiyle yayınlanıyor. Üç yıl önce yayınladığı ilk solo albümü “Nazdrave”in devamı niteliğinde olan albümde Hafızoğlu’ya sesleriyle eşlik eden Birsen Tezer, Ece Ünsal, Elif Çağlar Muslu, Jülide Özçelik ve Ülkü Aybala Sunat da albümün lansman konseri için 12 Ekim’de Zorlu PSM - Studio’da bir araya geliyorlar.

Stüdyo ve konser müzisyeni olarak, cazdan rock’n roll'a, metalden deneysel müzik ve Balkan müziğine, birbirinden farklı tarzlarda çalışan birçok müzisyene eşlik eden; yerli caz sahnesinin en başarılı davulcuları arasında sayılan Ediz Hafızoğlu’nun ikinci stüdyo albümü 13, 13 Ekim’de Kabak & Lin etiketiyle yayınlanıyor. Vokallerde Birsen Tezer, Ece Ünsal, Elif Çağlar Muslu, Jülide Özçelik ve Ülkü Aybala Sunat’ın eşlik edeceği yeni Hafızoğlu albümü, 13 rakamının gücünü ve değişimi temsil ediyor ve dinleyenleri karanlıktan aydınlığa, iç karmaşasından düzene doğru akan hislerle dolu bir yolculuğa davet ediyor.

Hafızoğlu yeni albümümü birer köprü albümü olarak niteliyor 

13 parçadan oluşan 13’ü, “İnsanların hayatlarında bir anda nelerin değişebileceğini, bu değişime açık olmaları gerektiğini vurgulamakla birlikte; hayatın aslında sadece şu an'dan ibaret olduğunu hatırlatan ve bizi bu an'da tutmaya çalışan bir albüm” sözleriyle tanımlayan  besteci ve müzisyen Ediz Hafızoğlu, bunun aynı zamanda bir köprü albümü olduğunu, geçmişle şu an'ı birbirine bağlayan duyguları içinde barındırdığını da söylemekte.

Saksafonlarda Engin Recepoğulları, Serhan Erkol ve Korhan Futacı; trompette Barış Doğukan Yazıcı; gitarlarda Cem Tuncer ve Cenk Erdoğan; tuşlu çalgılarda Ercüment Orkut; basgitarda Orhan Deniz ve Caner Üstündağ; bağlamada Engin Arslan’ın imzasını taşıyan 13’ün lansman konseri ise 12 Ekim’de Zorlu Center PSM - Studio’da olacak.

13 Albümünün  Konser Takvimi

Albüm Lansmanı: 12 Ekim 2017 Perşembe - Zorlu Center PSM - Studio

19 Ekim 2017, Perşembe - Nazdrave feat. Jülide Özçelik ve Elif Çağlar Muslu - İzmir Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi

22 Kasım 2017, Çarşamba - Nazdrave feat. Ülkü Aybala Sunat - June Pub / Ankara

23 Kasım 2017, Perşembe - Nazdrave feat. Ülkü Aybala Sunat - Hiç Hane / Konya

24 Kasım 2017, Cuma - Nazdrave feat. Ülkü Aybala Sunat - Peyote Eskişehir

Editör: FATMA DURU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam