reklam
reklam

Cumhurbaşkanı Erdoğan şampiyon sporcuları tebrik etti

Eklenme Tarihi: 8 Ekim 2017, Pazar - 21:00   Okunma Sayısı: 120840

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gençler ve Yıldızlar Dünya Okçuluk Şampiyonası'nda birinci olan Makaralı Yay Yıldız Karışık Milli Takımı ve Avrupa Yıldızlar Tekvando Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Fatma Eylül Koca ve Zeynel Fırat Tanrıverdi'yi tebrik etti.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre Erdoğan, Okçuluk Şampiyonası'nda Makaralı Yay Yıldız Karışık Milli Takımı'nın şampiyon olması dolayısıyla, Türkiye Okçuluk Federasyonu Başkanı Abdullah Topaloğlu'na bir tebrik telgrafı gönderdi.

Erdoğan ayrıca, Avrupa Yıldızlar Tekvando Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Fatma Eylül Koca ve Zeynel Fırat Tanrıverdi'yi de birer tebrik telgrafıyla kutladı.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam