reklam
reklam

Bağlarbaşı’nda pazar yerinin temeli atıldı

Eklenme Tarihi: 6 Ekim 2017, Cuma - 10:00   Okunma Sayısı: 145938

İSTANBUL

Maltepe’nin Bağlarbaşı mahallesinde 4 bin750 metrekarelik alanda inşa edilecek pazar yerinde, 3 bin 750 metrekarelik alanın üstü kapatılacak. Pazar yeri temel atma çalışmalarına katılan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, alandaki beton dökme çalışmalarına ise bizzat yardımcı oldu. Burada kısa bir açıklama yapan Kılıç, “Semt pazarları, bu toplumun uzun yılardır önemli ihtiyaçlarından birine cevap veriyor. Ancak, özellikle İstanbul’da hızla gerçekleşen yapılaşma, binaların giderek artması önceleri insanların rahatça alışveriş yaptığı pazar yerlerinin yetersiz kalmasına sebep oluyor. Halkımızın taleplerine dönük olarak özellikle Maltepe’deki pazar yeri ihtiyacına bizzat müdahale ederek, daha modern, insanların kolaylıkla ulaşabileceği pazar alanları kurmak için kolları sıvadık. Burada müjdesini verdiğimiz kapalı pazar alanımız, Bağlarbaşı mahallesi sakinlerine ve Maltepemize hayırlı olsun” diye konuştu.
Bağlarbaşı Mahalle Muhtarı Ali Galip Yurduseven: “Pazar yeri önemli bir boşluğu dolduracak”  
Gazetemize inşa edilecek olan yeni pazar yeri hakkında bilgi veren Bağlarbaşı Mahallesinin Muhtarı Ali Galip Yurduseven hizmete girecek pazar yeriyle mahallerinde ve ilce genelinde önemli bir boşluğun doldurulacağını ifade ederek şunları söyledi. 

“Yeni pazar yerimizin mahalle sakinlerine ve Maltepe’ye hayırlı olmasını dilerim. Söz konusu pazar yeri  hem ilçemizde hem de mahallemizde önemli bir boşluğu dolduracaktır. Değerli okuyucularımıza ve mahalle sakinlerine söz konusu pazar yeri hakkında da önemli bilgileri vermiş olalım. Toplamda 4 bin 750 metrekare alanda inşa edilen pazar yerinde, 3 bin 750 metrekarelik alanın üstü kapalı olacak. Homojen bir aydınlatma sistemi ile ses sitemi kurulacak ve güvenlik kameralarıyla 7/24 takip edilecek pazar yerinin etrafında ise yeşillendirme, ağaçlandırma ve çiçeklendirme ile peyzaj düzenlemesi yapılmış olacak. Pazar yerinin olduğu alana ayrıca 220 metrekarelik müştemilat binası planlanmakta olupi, buraya zabıta karakolu, kafeterya ve tuvaletler de inşa edilecek.” 

Editör: FATMA DURU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam