reklam
reklam

İstanbul'da 112 belediye çalışanı hakkında gözaltı kararı

Eklenme Tarihi: 3 Ekim 2017, Salı - 10:00   Okunma Sayısı: 124661

İSTANBUL

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında, İstanbul'daki bazı belediyelerde çalışan ve daha önce görev yapmış 112 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosunca yürütülen FETÖ'nün şifreli haberleşme programı olan ByLock kulanıcılarına yönelik soruşturması sürüyor.

Bu kapsamda İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile 18 ilçe belediyesinde halen çalışan ve daha önce görev yapanların da aralarında bulunduğu 112 kişi hakkında, "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan gözaltı kararı verildi. 

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şüphelilerin yakalanması için İstanbul merkezli 8 ilde operasyon başlattı. Belirlenen adreslerde gerçekleştirilen aramalarda, şu ana kadar 35 kişinin gözaltına alındığı bildirildi. 

Diğer şüphelilerin yakalanması için operasyonlar sürüyor.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam