reklam
reklam

“Street Art” sanatçısı Kelsey Montague Zorlu’da

Eklenme Tarihi: 29 Eylül 2017, Cuma - 11:00   Okunma Sayısı: 187999


İSTANBUL

New York sokaklarını, 3 boyutlu resimlerle süsleyen dünyaca ünlü “street art” (sokak sanatı) sanatçısı Kelsey Montague 26-27-28 Eylül’de Zorlu Alışveriş Merkezi’nde sanatseverlerle buluştu.
Duvar resimlerinde gerçeklik hissini başarılı bir şekilde yansıtan ve 3 boyutlu resimlerle adını tüm dünyaya duyuran, kendi resimlerini ‘yaşayan sanat eserleri’ olarak adlandıran Amerikalı sanatçı Kelsey Montague ilk kez Türkiye’yi ziyaret etti ve sanat severlerle bir araya geldi. New York’ta çizdiği bir resmin önünde Taylor Swift’in poz vermesi ile ünlenen Kelsey Montegue, Zorlu Alışveriş Merkezi’ne kurulan özel bir duvara yine kendine has tarzıyla Zorlu Center’a özel hazırladığı desenini uygulayarak sanat severlere sanatını sergiledi. 
Miami, Los Angeles, San Diego, Zermatt gibi dünyanın büyük şehirlerinde de eserleri bulunan, Kelsey Montague, “Duvar resmi sanatını yalnızca erkeklerin icra edebileceğini düşünenlerin aksine bir kadının bu alanda ne kadar başarılı olduğunu kanıtlamak, bu arenada kalıcı olmak istiyorum” diyor. Kendisi için hazırlanan duvara Zorlu Alışveriş Merkezi için özel bir çizim yapan Kelsey Montague’nin eserinin çizim anını 3 gün boyunca  Zorlu Alışveriş Merkezi’nde tüm sanatseverler ücretsiz olarak izleme imkanı buldular.

Editör: ZAFER YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam