reklam
reklam

Sanat ve sporun adresi Okan Koleji

Eklenme Tarihi: 27 Eylül 2017, Çarşamba - 10:00   Okunma Sayısı: 233534


İSTANBUL

Hayatın her anında spor olmalı ve ileriki yaşlara gelindiğinde sağlıklı bir bedene sahip olmak için çok genç yaşlarda spora başlanmalı ve aktif olarak da devam edilmeli. Bu bilinçle hareket eden Okan Koleji, çocuklar ve gençler için hazırladığı programlar ile gençleri spora ve sanata davet ediyor. 
Cumartesi günlerini bilinçli spor yaparak etkin bir şekilde geçirmek isteyen 3-17 yaş grubundaki öğrenciler Okan Koleji Hafta Sonu Sanat ve Spor Okulları’nda buluşuyor.
Okan Koleji Hafta Sonu Sanat ve Spor Okulu’nda Yüzme, Basketbol, Voleybol, Futbol, Jimnastik, Piyano, Keman, Gitar, Halk Oyunları, Modern Dans ve Görsel Sanatlar gibi branşlar yer alıyor. Ayrıca yeni dönemde velilerin de de katılabilecekleri çeşitli programlar eklendi. Böylece Hafta Sonu Sanat ve Spor Okulları’nda öğrenciler dersteyken velileri de Zumba ya da Resim etkinlik programlarına katılma imkanına sahip olacak.

İlk dönemi 7 Ekim 2017-6 Ocak 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek okulun ikinci dönemini 17 Şubat 2018 5 Mayıs 2018 tarihlerinde devam edecek.
Okan Koleji Hafta Sonu Sanat ve Spor Okulları öğrencilerine yarı olimpik kapalı yüzme havuzu, tenis kortları, basketbol-futbol sahaları, çok amaçlı kapalı spor salonu, golf sahaları, gerçek çim bahçe ve tamamı ahşap oyun gruplu 1000 metrekarelik oyun parkı, kütüphane, güzel sanatlar uygulama atölyeleri ve sosyal faaliyet stüdyolarıyla 27 bin metrekarelik alana kurulu doğa içinde eşsiz bir kampüs ortamında kendilerini sosyal ve sportif alanda geliştirebilmeleri için imkan sunuyor.

Editör: FATMA DURU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam