reklam
reklam

Bir teşekkür de Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne

Eklenme Tarihi: 25 Eylül 2017, Pazartesi - 10:00   Okunma Sayısı: 184334

İSTANBUL

Rutin kontrollerimi ve muayenemi olmak için sabah Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne geldim. Doktoruma göründüğümde kan tahlili yaptırmam gerektiğini söyledi. Alt kattaki kan verilen bölüme inip kan bankosundan tüplerimi alıp sıramı beklemeye başladım. Burası ortada büyükçe bir alanın boş olduğu ve yukarıya kadar tüm katların aydınlık alanı dediğimiz bir bölüm ve etrafında korkuluklara dayanmış koltuklar dizilmiş bekleyenler için. Bu ortadaki boşluk alanın etrafını çeviren korkulukların yukarıya kadar ip fileler ile kapatıldığını fark ettim ve çok sevindim. Bu merdiven boşluğu yukarıya kadar 4 katın boşluğu idi ve her hangi bir düşme yada kazaya karşı alınan bu önlemle kapatılmış olması çok iyi olmuştu. 
Her gün büyük küçük, yüzlerce hatta binlerce insan, sağlık sorunlarına çare aramak için hastaneleri ziyaret etmek zorunda kalırlar. Bu ziyaretler esnasında dalgın bir annenin dikkatini çocuğunun üzerinden çektiği anda bir çocuk o boşluktan düşebilir ve belki de ölümle sonuçlanabilir. Alınan bu önlem çok yerinde ve uygun olmuş.
Daha önce Ataşehir Belediyesi’nde böyle bir uygulamaya şahit olmuş ve sizlere duyurmuştuk. 
Şimdi ise Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde böyle bir uygulama ile karşılaşmak beni sevindirdi. Bu duyarlı davranışlarından dolayı hastane yönetimini kutlar, bu uygulamanın en kısa zamanda tüm hastanelerde hatta tüm kamusal alanlarda bulunan merdiven boşluklarına uygulanmasını ve bu tarz önlemlerin yaygınlaşmasını dilerim.  

 

Editör: EMİNE KALYON

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam