reklam
reklam

Duayen Siyasetçi “Güzel İnsan” Mahmut Özkan’ı sonsuzluğa uğurladık

Eklenme Tarihi: 22 Eylül 2017, Cuma - 10:00   Okunma Sayısı: 173315

İSTANBUL

Hayatını politikaya, halkına ve Gülsuyu’na adayan Maltepe’nin tanınış ve sevilen siyasetçilerinden  ve Cumhuriyet Halk Partisinin yakından tanıdığı asırlık çınar “Güzel İnsan”  Mahmut Özkan vefat etti.
Mahmut Özkan ömrünü politikaya, halkına ve Gülsuyu halkına adarken, her kesimden insanın sevgi ve saygısını da kazandı. Uzun seneler boyunca Cumhuriyet Halk Partisinde çeşitli görevler üslenen Özkan politikayla da  hiçbir zaman bağını koparmadı. Özkan bir süredir rahatsızlığı sebebiyle tedavi görüyordu. 
Mahmut Özkan’ın cenazesi 19.09.2017  Salı Günü Saat: 14.00’te Kartal Cemevi’nde son yolculuğuna uğurlandı.  Cenazeye ; Özkan’ın CHP’de uzun yıllar beraber siyaset yaptıkları dostları, Gülsuyu halkı, aile dostlarıyla, sevenleri ve yakınları katıldılar.
Biz de gazete olarak Özkan ailesinin ve CHP Maltepe İlçe Teşkilatının acılarını paylaşıyor, merhuma Cenab-ı Hakk’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz.

 

Editör: YİĞİT FIRAT YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam