reklam
reklam

Gelinlere unutulmaz bir deneyim

Eklenme Tarihi: 19 Eylül 2017, Salı - 11:00   Okunma Sayısı: 148688

İSTANBUL

Bir gün gelinlik giyip kendi evinin hanımı olmak her genç kızın rüyasıdır. O özel gün yaklaştığında büyük bir heyecan sarar genç kızlarımızı, en güzel nişan, kına merasimi ve düğün öncesi gelin hamamı tasarlanır. Her genç kız yeni bir hayata adım atacağı günün öncesinde yenilenmek ve tüm sevdikleri ile özel bir anı paylaşma için düzenledikleri gelin hamamında anı olacak zamanlar geçirmek isterler. 

Gelinlerin bu hayalini gerçekleştirmeye aday Wish More Hotel Istanbul’un lüks ve modern Fitness & SPA merkezi, asırlardır süregelen bir gelenek olan gelin hamamını çok özel anılarla dolu unutulmaz bir güne dönüştürüyor. Evlilik hazırlığının yoğun temposundan uzaklaşmak, düğün öncesi stres atmak ve harika bir gün geçirmek için adeta biçilmiş kaftan olan gelin hamamını kusursuz hizmetleriyle süsleyen Wish More Hotel Istanbul, hazırladığı paketlerle de tarih kokan bu ritüeli taçlandırıyor. 

Geline özel 50 dakikalık kese ve köpük masajı, hamam ve serinlik süslemesi, müzik yayını ve 3 saatlik hamam kirasını kapsayan paketler kişi sayısına göre değişiklik gösteriyor. 
5 yıldızlı otelin tecrübeli ve yetenekli şeflerinin elinden çıkan soğuk mezelerden sıcak kanepelere ve tatlı alternatiflerine kadar birçok lezzetin yer aldığı yemek menüsü, sınırsız meşrubat, limitli yerli içki, dansöz ve kese-sabun-terlik-lif dörtlüsünün oluşturduğu hamam paketi ise fiyata ekstra olarak dâhil edilebilen hizmetlerden. 

Editör: FATMA DURU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam