reklam
reklam

Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi

Eklenme Tarihi: 15 Eylül 2017, Cuma - 11:00   Okunma Sayısı: 461237


İSTANBUL

S.S Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet  Hulusi Ergin ve Özel Mehmet Toprak Hastanesi Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Filiz Ziylan tarafından imzalanan söz konusu  anlaşma çerçevesinde, Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi  üyesi olan  ve 1.derece yakınları hastanenin teşhis ve tedavi işlemlerine yönelik olarak hastalara uyguladığı fiyatlardan yüzde 25 daha indirimli olarak yararlanacaklar.
S.S Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Hulusi Ergin “Üyelerimiz için tüm kolaylıkları sağlamak ve her türlü gereksinimlerini karşılayabilmek için gayet gösteriyoruz 
Atılan imzaların ardından, S.S Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Hulusi Ergin  yapılan işbirliğinden çok memnun olduğunu söyledi 
Ergin ;  “Maltepe Kredi Kefalet Kooperatifi olarak üyelerimizin her türlü gereksinimlerini karşılayabilmek ve onlara kaliteli hizmeti uygun koşullarda sağlayabilmek adına çalışmalarımız devam ediyor. Bu çerçevede Özel Mehmet Toprak Hastanesi Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Filiz Ziylan  ile  S.S Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi çalışanları ve üyeleri için indirim sözleşmesi imzaladık. Tüm üyelerimizin gönül rahatlığı ve huzurla bu hastanemizden faydalanabilmesi adına yüzde 25’lik ekstra bir indirim sağlayan anlaşmamızın her iki tarafa hayırlı olmasını diliyor, üyelerimize sağlıklı günler diliyorum ”Diyerek anlaşmanın iki tarafa da  hayırlı olmasını diledi.
Özel Mehmet Toprak Hastanesi Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Filiz Ziylan “Ahmet Hulusi Ergin ve  S.S Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifine çok teşekkür ediyoruz. 
Özel Mehmet Toprak Hastanesi Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Filiz Ziylan ise, yeni açılan hastanelerinin kapılarının Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi  üyelerine sonuna kadar açık olduğunu belirterek, Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin kendilerine verdiği destekten dolayı başta Maltepe Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Hulusi Ergin olmak üzere tüm üyelerine ve çalışanlarına teşekkür etti. 

 

Editör: YİĞİT FIRAT YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam