reklam
reklam

Site sakinlerinden anlamlı kermes

Eklenme Tarihi: 12 Eylül 2017, Salı - 10:00   Okunma Sayısı: 203725

İSTANBUL

9 Eylül 2017 Cumartesi günü saat 15:00 ‘de site  Gölet yanı çim alanda çok değerli Merkez Yönetim Kurulu üyeleri ve site sakinlerinin  Sinpaş Aqua Cıty 1.etapta her yıl olduğu gibi bu yılda Site Yönetimi ve Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri ile site sakinleri tarafından organize edilen  Kermes etkinliği yapılmıştır.
Çeşitli ikramlar ve diğer ürünlerin satıldığı bir kermes etkinliği gerçekleştirilmiştir.
 Site İşletme Müdürü Sn.Ömer Kara ve çok kıymetli MYK üyelerinden aldığımız bilgiler doğrultusunda kermesten elde edilen geliri Otistik ve Zihinsel Eengelli çocuklarımıza ayrıca ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin eğitim giderleri için kullanmayı hedeflediklerini belirtmişlerdir.
 Komşuluk ilişkilerinden hareketle toplumsal dayanışmanın önemini bir kez daha hatırlamak üzere yapılan bu kermeste Otistik ve Zihinsel Eengelli çocuklarımıza ve değerli öğrencilerimizin eğitim hayatlarına katkıda bulunmanın huzurunu yaşamak için Sinpaş Aqua Cıty 1. Etap Toplu Yapı Sitesinin  çok değerli Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri  ve çok değerli site sakinleri  bu sosyal sorumluluk projesine  katkılarından dolayı SON-AN Gazetesi olarak bizle rde kendilerine çok teşekkür ederiz. Başarılarının devamını dileriz.
Site İşletme Müdürü Sn.Ömer Kara ve Çok kıymetli Sinpaş Aqua cıty 1. Etap Toplu Yapı Sitesinin  çok değerli Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri  Sn. Akansel Koç, Sn.Uğur Yetiştiren, Sn. Ali Soysal, Sn. Murat Demir, Sn.Zafer Çebi’de Sn. Yavuz Dağaşan çok değerli Site sakinlerimizden her yıl olduğu gibi destek veren Sn. Özlem Aysoy, Sn. Özlem Koç, Sn. Nadir Kula, Sn.Coşkun Kula, Sn. Kadir Kurşun, Sn. Bülent Pur, Sn.Sabri Karahan, Sn. Belma Soysal, Sn.Şükran Dilaverler, Sn.Selda Tansukalp, Tansu Tansukalp ve birçok site sakininin destek verdiği ve alışveriş yaparak ve yiyecek desteği vererek ve  çeşitli firmalarda sponsor olarak destek vermiş ve katılım sağlayarak katkıda bulunmuşlardır. Site sakinleri bu tür  etkinliklerin sitemizde her zaman yapıldığını ve yapılacağını belirterek bu tür etkinlikleri organize eden Site MYK Üyeleri Sn. Akansel Koç, Sn.Uğur Yetiştiren, Sn. Ali Soysal, Sn. Murat Demir, Sn.Zafer Çebi, Sn. Yavuz Dağaşan, İşletme Müdürü Sn. Ömer Kara’ya, Selami Baltaoğlu’na, Şevket Şahiner ve tüm site personellerine ve katkı sağlayan sponsor  firmalara teşekkür etmişlerdir.
Site İşletme Müdürü Ömer Kara da sitemizde her türlü etkinliklerde ve siteye yapılan hizmetlerde ve projelerde kendilerine destek veren M.Y.K Üyelerine ve katkı sağlayan  tüm site sakinlerine, etkinliklerde destek veren tüm sponsor firmalara ve bu etkinlikde yanlarında olan SON-AN gazetesine ve SON-AN gazetesi  Köşe Yazarı  Sn.Selami Baltaoğlu’na teşekkürlerini iletmişlerdir.
Aqua city 1. Etapta geleneksel olarak yapılan Kermes ve buna benzer etkinliklere her zaman site sakinlerinin yoğun ilgisi olmuş ve  etkinlik sonunda  bu tür aktivitelerin ve etkinliklerin daha sık yapılmasını iletmişler ve site yönetimine  memnuniyetlerini ifade etmişlerdir. Bizler de SON-AN Gazetesi olarak etkinliğe davet edilmemizden dolayı site yönetimine M.Y.K.Üyelerine teşekkür  ederiz ve  başarılarının devamını dileriz.

Editör: EMİNE KALYON-SELAMİ BALTAOĞLU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam