reklam
reklam

Şeker Kralı Rojas İstanbul’a geliyor

Eklenme Tarihi: 11 Eylül 2017, Pazartesi - 10:00   Okunma Sayısı: 153254


İSTANBUL

Sugar King (Şeker Kral) olarak bilinen Raul Rojas’ın oğlu Ricardo Renzo Rojas CNR Food İstanbul’a geliyor. Güney Amerika kapılarını ilk kez Türk gıda sektörüne açan, Peru’da faaliyet yürüten Wayki en Golosinas SAC firmasını temsilen fuara katılacak Rojas, Türk şeker üreticileri ile ikili iş görüşmelerinde bir araya gelecek.-Gıda sektörünün en kapsamlı uluslararası ticaret platformu olma hedefiyle Türkiye’de ilk defa gıda, ambalaj ve ev dışı tüketim sektörleri CNR EXPO Yeşilköy çatısı altında buluşturuluyor. CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık tarafından, İstanbul Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği ile Ev Dışı Tüketim Tedarikçileri Derneği’nin iş birliğinde organize edilecek ‘CNR Food İstanbul, CNR Ambalaj İstanbul fuarları ve Ev Dışı Tüketim Ürünleri ve Tedarikçilerinin buluşması’ 20-23 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek. Türk gıda firmalarının ihracatı artacakFuarda, ‘Alım Heyetleri B2B Eşleştirme Programı’ kapsamında 45 ülkeden gelecek şekerli mamulleri, un, maya ve katkı maddeleri piyasasının devleri olan 500 firmanın alıcıları ağırlanacak. İtalya, Almanya, İngiltere, Yunanistan, İran, Irak, Libya, Birleşik Arap Emirlikleri, Sudan, Cezayir, Tunus, KKTC, Azerbaycan, Rusya’nın yanı sıra, sektörün hedef pazarlarından olan Avrupa ve MENA bölgesinden VIP alım heyetlerinin aralarında bulunduğu dünyanın dört bir yanından gelen alıcılar, Türk gıda firmalarına ihracatlarını artırma imkanı sağlayacak.

Arabistan’daki Carrefour mağazalarının tedarikçisi de fuara geliyor Sugar King (Şeker Kral) olarak bilinen Raul Rojas’ın oğlu Ricardo Renzo Rojas CNR Food İstanbul’a geliyor. Güney Amerika kapılarını Türk gıda sektörüne ilk kez açan Peru’da faaliyet yürüten şeker piyasasının önemli firması olan Wayki en Golosinas SAC’ı temsilen fuara katılacak.
Rojas, Türk şeker üreticileri ile ikili iş görüşmelerinde bir araya gelecek. Hindistan’da, uluslararası markaların distribütörü olan SHS firması da fuara katılacak. Türk ürünlerinin de Hindistan distribütörü olmaya aday SHS firması fuarda özellikle şekerli ürün mamulleri ile ilgilenecek. Fuara katılacak diğer önemli alıcı firmalar arasında Orta Doğu’da 16 bin zincir mağazası bulunan Suudi Arabistan’daki Carrefour mağazalarının tedariğini sağlayan Balsharaf Group ve Unilever, Ferrero, Ülker, Doğuş, Beypiliç gibi firmaların ürünlerinin 5 bin noktaya dağıtımını sağlayan Tajero LLC yer alıyor.

Uluslararası gıda fuarlarına rakip olacak Gıda toptancıları, zincir marketler, tekil ve zincir otel, restoran, cafe, yemek ve catering şirketleri gibi kurumların işletme sahipleri tarafından yoğun ilgi görecek olan organizasyon ile kısa bir sürede Sial Paris, Anuga Köln, Gulfood Dubai gibi uluslararası gıda fuarlarına rakip olma hedefleniyor. Sektör öncüsü 1.500 markanın katılımı ile gerçekleştirilecek CNR İstanbul Food, 80 bin metrekare alanda düzenlenecek. Fuara, 84 ülkeden 65 bin yerli ve yabancı ziyaretçi bekleniyor

Editör: YİĞİT FIRAT YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam