reklam
reklam

Minik eller sanatla buluşuyor

Eklenme Tarihi: 8 Eylül 2017, Cuma - 10:00   Okunma Sayısı: 148023


İSTANBUL

Çocuklara resim yapmayı sevdirmek ve onların yeteneklerinin gün yüzüne çıkması için teşvik etmek gereklidir. Ünlü ressamların eserlerinin örneklerini çocuklara farklı teknikler ile denetmek ve aynı zamanda ünlü ressamları çocukların yakından tanımaları ve anlamaları için bu tür etkinlikler her zaman faydalı ve eğlencelidir. 
Çocuklar için farklı ve özel etkinlikler düzenleyen eğlencenin merkezi Panora AVM, çocuk atölye programı kapsamında düzenlediği etkinliklerle çocukların yüzünü güldürmeye devam ediyor.
Renkli atölyeleriyle her ay çocukları ağırlayan Panora AVM, Vincent Van Gogh’la Papatya Tarlasında Gezinti konsepti ile minik ziyaretçilerini sanatla buluşturuyor. Her ay farklı sanat dallarının ve sanatçıların incelendiği atölyede Eylül ayında Van Gogh tanıtılıyor.
Boyayı tüpten doğruca tuval üzerine sıkan ve parmaklarıyla şekil veren Van Gogh’un tekniğinden yola çıkılarak; “Yıldızlı Geceler ve Ayçiçeği” temalı dört ana çalışma yapılacak.
‘Usta ressam Vincent Van Gogh’un “Ayçiçekleri”
Resim yapmaya başlamadan önce bir resim galerisinde satış memuru olarak çalışan Vincent Van Gogh’un eserleri, Panora Çocuk Atölyesi’nde çocukların anlayabileceği sadelikte ve eğlenceli bir şekilde çocuklara anlatılacak. İki öğretmen eşliğinde gerçekleşecek olan etkinlikte Van Gogh’un en ünlü tablolarından biri olan ‘Vazoda On İki Ayçiçeği’nden esinlenerek yapılacak çalışmada, ayçiçeği tacı da hazırlanacak. Etkinlik, Çarşamba, Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleşecek.

Editör: FATMA DURU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam