reklam
reklam

Anadolu Adalet Sarayı'nda iş bırakma eylemi

Eklenme Tarihi: 4 Aralık 2015, Cuma - 17:00   Okunma Sayısı: 127110

İSTANBUL

Anadolu Adalet Sarayı'nda çay ocaklarında ve yemekhanede çalışan işçiler, maaşlarının 2 aydır ödenmediği gerekçesiyle iş bıraktı.

Adliyenin C kapısı önünde toplanan, "ücrette adalet istiyoruz" ve "ücret güvencesi istiyoruz" yazılı dövizler taşıyan işçiler çeşitli sloganlar attı.

Bu sırada bazı hakimler de işçilerin yanına gelerek eyleme destek verdi. Anadolu 48. Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi Nuh Hüseyin Köse eyleme destek vermek amacıyla hakimler olarak geldiklerini belirterek, "Sizin sorununuz bizim de sorunumuzdur" dedi.

İşçiler adına konuşan yemekhane çalışanı Turhan Doğru da, 2 aydır maaşlarını alamadıklarını öne sürerek, "Fazla mesailerimizi alamıyoruz. Yüz okumalarımız değiştirilerek giriş çıkış saatlerimizle oynanıyor. Anadolu Adalet Sarayı'nda şu an adaletsizlik var. Biz bu adaletsizliği çözeceğiz" dedi.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam