reklam
reklam

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig Fikstür çekimi yapıldı

Eklenme Tarihi: 5 Eylül 2017, Salı - 10:00   Okunma Sayısı: 170463


İSTANBUL

Orhan Saka Amatörler Evi’nde gerçekleştirilen toplantıda BAL’daki diğer takımların da olduğu gibi, Maltepe’yi temsil eden Maltepespor’un ilk haftadaki rakibi ve fikstürü belli oldu. Bölgesel Amatör Lig 11.Grup’ta mücadele edecek olan temsilcimiz Maltepespor ilk hafta sahasında Gebzespor ile karşı karşıya gelecek.
İlk Maç Gebzespor’la Olacak
11.Grup’ta yer alan Maltepespor ilk maçını kendi evinde Gebzespor ile oynayacak. Geçtiğimiz sezon 3.Lig’e veda eden kırmızı-yeşilli ekibin  hedefi tekrar profesyonel lige dönmek. Bu doğrultuda ligin tecrübeli teknik adamlarından Ergun Ortakcı’yı takımın başına getiren Maltepespor’un kadrosunda, çeşitli dönemlerde Gebzespor forması giyen Ahmet Turan, Ümit Kocabaş ve kaleci Nihat Şen de bulunmakta. 
2016, 2017  Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12.Grup’ta mücadele eden Gebzespor, geçen sezon Kocaelispor’a şampiyonluk yaşatan Ergun Ortakcı ile anlaşmaya varmıştı. 13.01.2017 tarihinde sözleşme yapan Ortakçı ide  01.03.2017 tarihinde istifa etmişti. Maltepe’deki  maç 24 Eylül’de oynanacak. Kırmızı, yeşilliler ikinci hafta maçını yine iç saha maçında Sapanca Gençlik’i konuk edecek.
Bölgesel Amatör Lig 11 Grup’ta ise Maltepesporla birlikte şu takımlar yer aldı 
Gebzespor
Sapanca Gençlik
Bulvarspor
Adapazarıspor
Nilifer Belediyesi Erdemlispor
İnegöl Kurtuluşspor
Başiskele Doğantepespor
Beylerbeyi
İstanbul Beylikdüzüspor
Derincespor
Kestel Belediyespor
Karasuspor
Zaferspor
Ali Düşmez Spor Toto Bölgesel Amatör Lig Fikstür çekiminde konuştu 
2017-2018 sezonunda 12 grupta oynanacak Spor Toto Bölgesel Amatör Lig Fikstür Çekimi, İstanbul’da yapıldı. Orhan Saka Amatörler Evi’nde düzenlenen fikstür çekimine TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi, Amatör İşler Kurulu Başkanı Ali Düşmez ile TFF Bölgesel Amatör Lig İcra Kurulu üyesi Fahrettin Eserdi’nin yanı sıra Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden 159 kulübün temsilcileri katıldı.
Eserdi’nin İstanbul takımlarının dört, İzmir ve Kocaeli takımlarının iki grupta yer aldığı fikstür konusunda bilgilendirmesinin ardından TFF Yönetim ve İcra Kurulu üyesi Ali Düşmez, yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:
“Spor Toto Bölgesel Amatör Lig bizim amatör liglerimizin amiral gemisi. Bütün liglerimiz çok önemli ancak Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’in çok özel tarafı da duygusal bir lig olması. Türkiye’nin doğusundan batısına, güneyinden kuzeyine oynattığımız bir lig. 81 ilde oynanması, Türkiye’yi kucaklaması açısından çok değerli ve TFF tarafından da çok önemsenen bir lig. Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de 2017-2018 sezonunun hepimize hayırlı olmasını diliyorum. TFF Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören’in de dostluğun, kardeşliğin ön planda olduğu bir lig olması dileğini de ileterek tüm takımlarımıza başarılar diliyorum.”
Maltepespor Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Zengin ‘’İyi Bir Kura  Çektik’’ 
Bölgesel Amatör Lig 11.Grup’ta mücadele edecek olan temsilcimiz Maltepespor’un Yönetim Kurulu Üyesi de olan  Hasan Zengin kura çekimini gazetemize değerlendirdi. Zengin şunları söyledi.
“Kura çekildi. Aslında iyi de bir kura olduğuna inanıyorum.11.Grupta en az 57-60 puan alarak şampiyon olmak istiyoruz. Bunun için de kıyasıya bir mücadele vereceğiz. Başkanımız Cahit Durhan ve  yönetim kurulu olarak; teknik ekibimiz ile  futbolcularımıza güveniyoruz, bizi şampiyonluk hedeflerimize ulaştıracaklarına inanıyoruz.”    

 

Editör: YİĞİT FIRAT YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam